Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ADOBE FLASH PLAYER

Fabisnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i bardzo przepraszam ale po prostu nie mogłem znaleść żadnego działu z tym programem.

Mam pewien problem z tym post-111908-0-31464500-1374171972_thumb.jpg wchodziłem juz do ustawien i dałem tam do części odpowiadającej za przechowywanie plików z internetu na moj komputer i dalem zeby zezwalalo dałem nawet wybrana witryne i dalej to mam. Ale sam problem nie polega na tym ze mi to sie wyświetla bo normalnie to wczesniej mogłem usunąć kilkając zezwól a teraz nie moge nic z tym zrobic po prostu sobie jest i juz ..... Proszę o jakąś prostą pomoć, od razu pisze ze nie jestem specjalistą wiec jezyk niech nie bedzie fachowy. :)

Opublikowano

Dziwne to. Flash ze strony całkowicie innej niż ta z której przeglądasz, chce przechowywać te dane. Sprawdzałeś co to za link - dokąd prowadzi z tego komunikatu?

9obpmnjr.png

Opublikowano

Nie, nie sprawdzałem. Właśnie cały problem polega na tym że nie moge nic z tym zrobić ani w to kliknąć ani co kompletnie nic. Jakoś to usunąć może można ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...