Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Najlepiej Krasc Drop ?

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście polecam na Ezo i na Bo, ponieważ na Ezo raz zakosiłem x3 riby w niecałą godzinkę, a na Bo po 1 godzince stania zarobiłem ok. 700k - 900k.

Opublikowano

ić do red lasu jak przejdziesz przez TP to idz w lesie do przodu caly czas az na 2 polanke i tam są często metiny 85 LV i przewaznie ktos go bije poczekaj az zosatenie z 3 milimetry podlatujesz na SH i masz drop :D ja w 1 dzien ukradlem drop z 11 metinoiw to mnial 8 zbroi boga smokow 2 duchowe :D nimfy i potki ale zarobek to z 20kk byl :P

Opublikowano

Najlepiej na metkach w Red Lesie jak wiesz gdzie się respią metki to niezłe zyski idą bodzio, kamienie duchowe, i inne itemy na 61-65lvl a drugi gdzie najlepiej kraść to v2 dużo kasy i itemy w 30min pełne Eq i około 600k do 1kk na pełny Eq( tylko najlepiej mieć swoją gildie przerzutową )

Opublikowano

Sorka za spam i Sorka za to że pisze w złym temacie ale proszę podajcie mi linka z tym botem bo ja szukam i nie mogę znaleźć KURWA !! czekam na szybkie podanie bota :)

2648aea7.gif

418505.jpg

Opublikowano

Sorka za spam i Sorka za to że pisze w złym temacie ale proszę podajcie mi linka z tym botem bo ja szukam i nie mogę znaleźć KURWA !! czekam na szybkie podanie bota :)

http://www.mpcforum.pl/topic/99434-drophack-czyli-tzw-zlodziej-itemow-znow-dziala/

Opublikowano

@up

heh farta miales :P

@topic

jak ide do szkoly wlaczam 5 kont i je stawiam na bo na roznych ch

jak przychodze przewaznie postacie sa kickniete z powodu full eq :)

banerz.gif

GG: 3699230

Opublikowano

BO od ang. black orc w cywilizowanym języku czarny ork występuje w dolinie smoka z m1 lecisz do staruszka i teleport do doliny za 1k ciśniesz dalej w stroną środka mapki az zobaczysz czarne orki. (przecież nikt się nie urodził z instalką metina wszczepioną w tyłek każdy kiedyś zaczynał grac)

232_banner.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...