Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie warrior, no przynajmniej jak ja nim gram to żadnych problemów z expieniem nie mam, niestety o bugach na warku nie słyszałem :D.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

Warrior - gralem dlugo polecam expi sie przyjemnie

Ranger - mam gram aktualnie tez jest mega i wiele bugów ma ciekawych

Rogue - znajomi grają i też są pro

Mag - kolega mój gra i tez mega wymiata

szczerze? wszystkie super.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Mi dobrze się gra wojownikiem guardianem, ma dużo więcej hp, można zrobić blok że nie zadają obrażeń i potem wyjechać całej grupie kryta

Opublikowano

Oczywiście Rogue wymiata zakładasz 2h i 1h a wtedy lecisz na dungeony i wymiatasz.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Obawiam sie ,że gdy pokasują bugi to wiele postaci stanie sie useless i wtedy dowiemy sie kto tak naprawde jest tym najlepszym :P ,no chyba że będzie tak pięknie i wprowadzą mega balans.

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Moim zdaniem póki co to ranger jest najlepszy dzięki szybkiemu poruszaniu się na lotni i bugu z kuszą i ppm ;)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink
//BR3ND

Opublikowano

mag wody najlepszy coś podchodzi do ciebie celujesz między siebie a niego i ciebie leczy a jego atakuje + atakuje na odległość

Opublikowano

Gdzies do 25 poziomu gralem kazda postacia, jednak powiem tak.

Warrior: berek, dobry do duetu z magiemu leczacym, jednak solo troche gorzej, ale dobrze sie spisuje (ze znajomym, ktory gral healerem, nie mielismy problemow z bossami czy.nawet wiekszymi grupkami w dungeonach.

Ranger, klasa dobra na dystans, mocne dmg, jednak mi sie dziwnie nia gra, byc moze przez widok postaci przy strzelaniu ( w hunted: kuznia demona mi sie podoba ten widok przycelowania z luku)

rouge - ciezki na.poczatku, lecz po 15 lv jest o wiele lepiej i na poczatku lepiej uzywac miecza niz 2 sztyletow, przynajmniej tak uwazam ;)

mag - dobry dmg. przydatne skille (teleport do ucieczki/podrozy, leczenie), dobry do gry druzynowej, solo... dziwnie mi sie nim gralo solo ;D

Oczywiscie wybierajac postac wybralem tylko jeden kierunek np. w wojowniku berserkera itp. wiec nie wiem dokladnie jak kazda klasa sie prezentuje.

Jednak jest sporo bugow ktore zostaly tu podane na mpc, a sporo jest takich, ktore nie zostaly ujawnione ( zreszta o niektorych lepiej nie wiedziec).

Jednak nie chcac zakladac nowego tematu, spytam o cos:

- jak zresetowac skille? koszty niewazne bo kasy mam sporo na kazdej postaci.

- do czego sluza platinium coins?

- co robia NPC w domach z napisem INN?

Wyslane z GT-S5660 za pomocą Tapatalk.

Opublikowano

Ja teraz napiepszam magiem i musze powiedzieć że gra się bosko

Szczególnie gdy jesteś w posiadaniu spittera i żółwia

Wtedy wszystkie bossy rozje*iesz w kilka sekund (10 sekund i po orku źle do ciebie nastawionym )

Opublikowano

Ranger Scout jest według mnie najlepszy - zajebiaszczo szybki ^_^

Mag wody - ma super skille, które ranią wrogów, a nas leczą :)

Warrior Gurad - też dobra postać, dobry tank.

Co do Rogue to ciężko idzie mi ogarnąć tą postać ;d

Opublikowano

Warrior: berek, dobry do duetu z magiemu leczacym, jednak solo troche gorzej, ale dobrze sie spisuje (ze znajomym, ktory gral healerem, nie mielismy problemow z bossami czy.nawet wiekszymi grupkami w dungeonach.

Ranger, klasa dobra na dystans, mocne dmg, jednak mi sie dziwnie nia gra, byc moze przez widok postaci przy strzelaniu ( w hunted: kuznia demona mi sie podoba ten widok przycelowania z luku)

rouge - ciezki na.poczatku, lecz po 15 lv jest o wiele lepiej i na poczatku lepiej uzywac miecza niz 2 sztyletow, przynajmniej tak uwazam ;)

mag - dobry dmg. przydatne skille (teleport do ucieczki/podrozy, leczenie), dobry do gry druzynowej, solo... dziwnie mi sie nim gralo solo ;D

Oczywiscie wybierajac postac wybralem tylko jeden kierunek np. w wojowniku berserkera itp. wiec nie wiem dokladnie jak kazda klasa sie prezentuje.

Jednak jest sporo bugow ktore zostaly tu podane na mpc, a sporo jest takich, ktore nie zostaly ujawnione ( zreszta o niektorych lepiej nie wiedziec).

Wyslane z GT-S5660 za pomocą Tapatalk.

musisz isc do miasta i tam jest na mapie pisze Adventure costam i podchodzisz do swojego trenera .. Widac po Broni.. i klikasz X potem sobie odejmujesz ppm po 1 punkcie ze skilla lub robisz inna klase :) pomoglem ? :D

Opublikowano

mag wody = leczenie + zaje*isty damage którym też leczysz + tarcza many = sam cały zamek z bossem w 5 min z bossem brak problemów

mag wody = leczenie + zaje*isty damage którym też leczysz + tarcza many + pet = Skill

mag wody = leczenie + zaje*isty damage którym też leczysz + tarcza many + żółt = Nic ci nie dorówna jeśli ogarniesz i będziesz ze wszystkim nadąłżał ( healowanie siebie i zółwia ,włączanie sobie tarczy many , atak )

Jak sie jest ogarnietym w 1 dzień magiem nabiłem do 5 lvla a 2 dnia z 5 lvla do 17 lvla bo biłem się z bosami które dawały po 20 exp i to w niekrótkim czasie

Więc wiesz zależy do jakiej klasy jestes stworzony

1.skille resetujesz w miastach u swoich trenerów jak poszukasz to rozpoznasz ich po charakterystycznych dla tej klasy broni

2. Chyba służą do tego aby ulepszyć item na swój poziom i ulepsza ci w nim ogólnie bony i robisz to w budynku podobnym do kościoła w mieście ale to zużywa dużo tych coinsów dostajesz je chyba za zabicie naprawde mocnych bossów

3. jak porozmawiasz z gościem z domku z inn godzina zmieni się na 7:00

Opublikowano

jak dla mnie Sniper nie wiem czy to bug czy nie ale jak masz lotnie i 2 skilla możesz latać jak samolotem patrząc sobie w twarz włączając lotnie i klikając 2 :).

a tak po za tym fajnie się nim rozwala z daleka :)

Budowniczy
Opublikowano

Mag jest dla mnie dobrą postacią, ponieważ, może dobrze rozwalać bossy :P

Pozdrawiam i życzę dalszej miłej gry :)

efx.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...