Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z minecraftem. Dzieje sie tak juz od wersji ok. 1.2; otóż kiedy gram, randomowo, obojętnie kiedy, gdy kopię czy craft'uję różne rzeczy STEVE zaczyna sam sie poruszac jak juz to tylko w 1 kierunku, musze wiec wejsc w eq albo wyjsc z gry. Pomoże ktoś??? Mozliwe ze ten temat znajduje sie juz na tym forum, ale nie moglem znalesc :(

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Przyłączam się do tematu i pytania. Ale dla mnie to się dzieje od kiedy mam nową klawe. Czy ty też masz od tego 1.2 inną klawe i do tej pory też tą sama masz? Bo to przez klawiaturę może byc xD tak moim zdaniem xD

Opublikowano

Przyłączam się do tematu i pytania. Ale dla mnie to się dzieje od kiedy mam nową klawe. Czy ty też masz od tego 1.2 inną klawe i do tej pory też tą sama masz? Bo to przez klawiaturę może byc xD tak moim zdaniem xD

Nie, mam caly czas ta sama klawe a przy innych grach nie mam takich problemow

sorrki z tymi cytatami cos mi nie wyszlo ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Bo wiesz tak się robi bo może mocno się przyciska klawisz W i zawsze mi się zblokuję i tak chodzi i tylko klikam ESC i wracam do gry i jest dobrze :) Jak nie to, to już nie wiem.

Opublikowano

Bo wiesz tak się robi bo może mocno się przyciska klawisz W i zawsze mi się zblokuję i tak chodzi i tylko klikam ESC i wracam do gry i jest dobrze :) Jak nie to, to już nie wiem.

Mysle ze moze byc to inny problem ... :(

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Probowales instalowac od nowa mc?

Tak, za kazdym razem jest to samo :(

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Możliwe że przyciskasz alt, a w minecraftcie tak jest że jak się go wciśnie to steve cały czas robi jedną czynność(chodzi, albo skacze).

Opublikowano

Mam pirata [ no premium ] i dzieje sie tak na kazdym launcherze .

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

To jest akurat problem związany na pewno z LWJGL. Zresztą wpisz w google "minecraft sticky keys" a wyjdą poradniki o aktualizacji bibliotek.

tkdy.jpg

Opublikowano

Aktualizacja LWJGL powinna pomóc, albo tak, jak napisał AGdybyTak - klawisze stałe.

Albo może po prostu zalałeś czymś klawiaturę? :P

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...