Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Droga do silvera

Ragenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Postanawiam założyć takowy temat aby udowodnić że elohell istnieję lub nie ja a także pokazać że lol to gra gdzie w 70% liczy się dobór teamu a nie zdolność carrowania bo solo się nie da ;). Będę wrzucał ssy z moich gier. Ja na tym koncie rozegrałem dużo gier i dalej jestem w brązie <3 ( nie wierzę w elohell po prostu mam pecha do teamu ) także na waszych oczach spróbuję się wycarrować do silvera mile widziane porady oraz wskazówki jak mam grać ;) jak chcecie to hejtujcie wasza sprawa ;).
Dziś rozegrałem parę rankedów ale pomysł na prowadzenie takiego tematu pojawił się pod czas ostatniego stąd tylko mam 1 ss i tylko 1 dziś wstawię jutro będzie więcej.
Będę wstawiał WSZYSTKIE moje gry nawet te w których ja nafeeduję enemy ;)
EDIT: Rozmowa po grze pokazana celowo ;)
Opublikowano

Graj tylko na midzie, weź flesh i teleport i każ stawiać warda w 2gich krzakach, robisz teleport, każesz być junglerowi na bocie i macie 4vs2 i 2 kille powinny wpaść. Powinieneś oddać je adc ale jeśli u siebie na midzie masz ostro, gdzie masz np. 0:1 czy coś to możesz podwędzić fraga :)

Mam nadzieję, że ta "sztuczka" czy "taktyka" pozwoli Ci wygrać kilka meczy : )

Pozdro.

Opublikowano

Ja postanowiłem teraz trochę w jungli posiedzieć mam tylko 1 ss bo zapomniałem po paru meczach zrobić ;p no ale jak w ostatnim ss mam 61 pkt ligi a teraz wstawiam ss z 89 pkt to można się domyślić jak wyglądały poranna gierka i carrowanie xD. Farma trochę słaba no ale skupiłem się na gankach

http://w523.wrzuta.pl/obraz/powieksz/5WvmWRYpv2S

KulkaZiom spróbuję twoją taktykę ale najczęściej jestem 2-3 i ciężko o mida a jak jestem 1 i piszę mid to zaraz jakiś troll piszę mid or feed no to wolę już mu oddać niż przegrać grę

P.S. Jak wpiszecie w lolkingu Ragenus to nie będzie moje konto ^^ ktoś mi podwalił nick na weście mam inny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...