Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Zawsze wyświetlające się oferty na darmowe ZEN

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy cos mi sie popsulo na sponsorpay wczesniej bylo ok ale teraz jak wpisuje nr to wyskakuje komunikat Wystąpił błąd komunikacji. Prosimy spróbować za chwilę. wczesniej wyslalem stop na nr 6000 wiecie co zrobic zebym dalej mogl korzystac ze sponsorpay na moim nr? dzwonilem do bok i nie mam zadnej blokady

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko spoko, okej, ale mam oferty niby za darmo, a jak wejdę i wpisze numer fona to, aby aktywować prenumeratę trza wpisać PIN i za każdy sms +3zł będzie mi brało, więc za free to nie jest, a innych nie ma, żeby nr fona nie podawać..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Wszystko w porządku z generowaniem linku, ale co z tego jak mam 8 ofert i opis każdej zaczyna się od słów: "Podaj swój numer telefonu i potwierdź otrzymany kod." albo czegoś w tym rodzaju. Myślałem, że jednak będą za darmo i zacząłem robić, ale jak przyszedł do mnie sms z kodem była w nim również zawarta informacja, że subskrypcja tej reklamy czy czegoś tam kosztuje chyba koło 3,6 zł za każdy otrzymany sms, więc zrezygnowałem z wpisywania kodu. Czy ktokolwiek ma jeszcze jakieś darmowe oferty w tych reklamach?

2mo740k.jpg

Opublikowano

ja jak wpisuje pin czekam na 3 sms 2 z informacjami ze jest tak cos aktywne i 1 z pod numeru 6000 z informacja ze anulowanie subrskypcji na ten nr z trescia stop premium wtedy ci nie wezmie kasy a zen przyjdzie :) ale ostatnio sponsorpay mnie oszukuje i musze do nich pisac maile i czekac 3 dni zeby mi dali zeny :(

Opublikowano

ja jak wpisuje pin czekam na 3 sms 2 z informacjami ze jest tak cos aktywne i 1 z pod numeru 6000 z informacja ze anulowanie subrskypcji na ten nr z trescia stop premium wtedy ci nie wezmie kasy a zen przyjdzie :) ale ostatnio sponsorpay mnie oszukuje i musze do nich pisac maile i czekac 3 dni zeby mi dali zeny :(

Wytłumacz, bo nie bardzo rozumiem, jakim cudem Ci hajsu nie bierze?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

oferty są zależne od tego gdzie mieszkasz, jaki dostawca internetu itd.

Wiadomo że jak coś jest łatwe do zrobienia robi to dużo osób - część ankiet można wykonać określoną ilość razy więc po prostu można mieć pecha i przez rok widzieć codziennie to samo. Jeżeli chcesz mieć więcej ankiet, więcej zen do zdobycia i więcej możliwości polecam penutlabs (czy jak to się odpowiednio pisze). Przy pierwszym uruchomieniu zakłada się profil i po uzupełnieniu odpowiednimi informacjami (mężczyzna 17-20 lat, roczny zarobek 50tys. $, ma samochód (5 letni) mieszka sam w wynajmowanym mieszkaniu) mamy wieeele stron wyglądających jak ta:

865eabf130.png

Taak, te niebieskie u góry oferty są "polecanymi". No ale z polski ciężko się dostać na penutlabs, a jeszcze ciężej rozwiązać ankietę.

Tak więc cieszcie się tym co już jest napisane D;

Opublikowano

czekam na sms z pod nr 6000 i wysylam na niego odpowiedz stop premium i wszystkie preneumeraty jakie sa aktywne zostala dezaktywowane mam play

Opublikowano

Tak na serio, można zarobić efektywnie tutaj jakieś darmowe ZEN? Czy trzeba siedzieć jak głupi, żeby coś dostać w gratisie.

1377531174-U173186.png
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Zawsze wyświetlające się oferty na darmowe ZEN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...