Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Proszę o pomoc] Koputer do gier za ok 2350zł

Rut3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ewentualnie z tą płytą główną: MSI B75A-G43 , ma lepszy układ audio i chłodzoną sekcję zasilania, w dodatku wysokiej klasy cewki SFC.

Tyle, że sekcja się nawet ciepła nie zrobi, więc co z tego, że chłodzona ? Fajnie wygląda :P.

Czyli Lepszy układ audio lub wyższa wydajność.

Opublikowano

Słyszałem podobno że na morele jest taniej ;p Złożył byś mi taki sam sprzęt tylko na morele ?

Zaczekaj kilka dni, bo obecnie znów zdrożał procesor i5 3350p i jest droższy o 70zł chyba. Jak bedzie więcej sztuk w magazynie to automatycznie cena spada, więc cierpliwości ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zaczekaj kilka dni, bo obecnie znów zdrożał procesor i5 3350p i jest droższy o 70zł chyba. Jak bedzie więcej sztuk w magazynie to automatycznie cena spada, więc cierpliwości ;d

Czyli jest drożej <_< .

Czekanie nie ma sensu, bo nie wiadomo, ile to będzie trwać. Ponad to po wpisaniu kodu ma na techplanet wszystkie usługi i PORZĄDNE złożenie za darmo.

Opublikowano

Czyli jest drożej <_< .

Czekanie nie ma sensu, bo nie wiadomo, ile to będzie trwać. Ponad to po wpisaniu kodu ma na techplanet wszystkie usługi i PORZĄDNE złożenie za darmo.

Ostatnio 2 dni chyba i cena była normalna. Jak się to nie zmieni przez 1-2dni to może brać z tego techplanet.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy w tym sprzęcie co mi podaliście jest już karta sieciowa oraz karta dźwiękowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...