Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin nie działa

kucowal1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem

Mianowicie gram sobie ostatnio w Metka i sie wylogowałem nastepnego dnia juz nie mogłem sie połączyć

Mogłem sie połączyć z serwerem wybrać postac ale podczas ładowania metek nie odpowiada a po chwili ładuje sie i loga do menu

już 3 dzień to sie dzieje.Mam Win viste 34bity prosze o pomoc

Opublikowano

Aktualizowałeś go ? Spróbuj odpalić jako administrator oraz z inną zgodnościa, mi sie wydaje, że to jest błąd mapy na któa chcesz wejsc, wgrywales jakies cheaty?

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Próbowałem instalowac na inny dysk instalowałem na pendrive miałem hacki ale usunełem wszytkie Metin2 reinstalowałem nawet rejestry pczyściłem.Inne postacie tak samo konta też ale na 2 lapku jest normalnie

Opublikowano

To coś musisz mieć z systemem/zgodnością [kompatybilność gry z systemem]. Hmm, jakiego windowsa masz na laptopie?

Opublikowano

Reinstall clienta i świeża aktualizacja na pewno pomoże.

Możesz przeczyścić troszkę komputer programem Revo Uninstaler i wyczyścić komputer z nieużytkowanych przez Ciebie programów. Ew. Wise Skan Disk i Registry.

Opublikowano

Laptop nie zamula są na nim tylko potrzebne rzeczy. Ściągnełem też metka z 2008 roku i zpaczowałe go i też.Coś chyba czuje ze moja historia z metkiem znowu sie zakończy

Opublikowano

A pomyślałeś że to może być wina metina? Dowiedz się czy inni gracze na owym serwerze grają czy coś :)
Też miałem takie przypadki że się logowałem, wybierałem postać i za chwile do menu logowania wywalało i było to spowodowane winą serwera.

14vh3n.jpg

Opublikowano

Format kompa odpada.I problem serwera nie był by tylko na jednym laptopie

Instalując na przenośnym dysku na innym laptopie działa normalnie a na moim nie więc coś musi byc chyba z systemem tylko co

Opublikowano

Wyłącz antywirusa możliwe że to on blokuje ci dostęp do Metina, uruchom go ze zgodnością. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...