Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nostidla - bot na skrzynki

Nēymar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to mozliwe bot jest zrobiony tak ze widac bron na 5ty lvl +6 oraz skrzynki.. widocznie cos zle robisz..

Jak moge cos zle robic ... Bawie sie modem od paru lat ...

Sprawdz te pliki, moze zle wrzuciles ... Na czystym plu i na spatchowanym plu nie widze nic, tylko potki ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@UP

Nie wiem i wam nie powiem gdyz nie wbije na serwer ze wzgledu na bana :D

Jak moge cos zle robic ... Bawie sie modem od paru lat ...

Sprawdz te pliki, moze zle wrzuciles ... Na czystym plu i na spatchowanym plu nie widze nic, tylko potki ;x

Kuzwa jak to jest ze innym dziala a tobie nie ?-.-

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@UP

Nie wiem i wam nie powiem gdyz nie wbije na serwer ze wzgledu na bana :D

Kuzwa jak to jest ze innym dziala a tobie nie ? -.-

Nie wiem :/ Chcialbym pobocic, ale to chyba mi jest nie dane .... Bozia nademna czuwa xD No trudno :/

Przeciez glewia jest na 1 lvl .... Pisales w poscie pierwszym o glewi a teraz o broni na 5 lvl ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

nie moge stworzyc gildii. client z NOSTIDLA+ kamer mod nic wiecej. nie da sie zrobic gildii

Opublikowano

ILEZ RAZY MOZNA POWTARZAC !

1 WSZY RAZ WGRYWASZ MODA ?

NA ORGINALNYM CLIENCIE SERWERA SERWERA ZAZWYCZAJ MOD NIE DZIALA..

Moda trzeba wgrywac do testowanych clientow typu PL.

Wgrywasz do PLa moda, wgrywasz moje pliki.
Logujesz do gry i wpisujesz /cguild NAZWAGILDI

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

UWAGA !

Jezeli ktos nie potrafi instalowac moda to przepraszam bardzo ze moj bot nie dziala.

Takie osoby proszone sa o wychodzenie z tego tematu gdyz spamu nie potrzebuje.

Skoro wiekszosci dziala a znajda sie 2 lub 3 osoby ktorym nie dzlala to chyba nie z botem a z Wami jest cos nie tak, prawda?

Od tej chwili kazdy kto ma jakis klopot zanim napisze niech przeczyta poradnik jak poprawnie zainstalowac moda lub niech obejzy video tuta na YT skoro jest to tak trudne do zrobienia. Kazdy post z problemem nie opisanym do konca i popartym ss bedzie raportowany. A jezeli komus to bedzie przeszkadzalo poprostu zamkne temat, gdyz nie mam ochoty uzerac sie z osobami ktore nie potrafia punkt po punkcie wykonac poprawnej konfiguracji.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Chłopie nie potrafie punkt po punkcie zrobic konfiguracji?

Ja pierdole

1. Sciagam metina najnowszego z jakiegos jebanego GameforgeLive czy cos takiego..

2. wchodze metin2mod.tk

3. Instaluje moda2012sf na najnowszym spatchowanym metinie.

4. Odpalam moda jest gitaara

5. LOGUJE SIE JUZ SIE LADUJE POSTAC I WSZYSTKO I NAGLE WYPIERDALA MI METINA I kurwa NIE MÓW MI TU ŻE NIE UMIEM BO DOBRZE WSZYSTKO ROBIE!

Dziekuje pozdrawiam, żegnam, raportuj czy chuj wie co nawet nasraj, wyjebane:)

02758850976702993171.png
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

mi podnosi wszystko tylko nie widac zbroji itp. wiec to nie nasza wina tylko twojej zjebanej modyfikacji

Zjebany to ty mozesz miec...

To ze nie potraficie wgrac patcha jak nalezy nie jest juz moim problemem, skoro mi dziala na tych plikach ktore tutaj wgralem to chyba jest ok ?-.-

To ze dzieci w waszym wieku nie potrafia skopiowac i wkleic plikow przy okazji podmieniajac te pliki jest czyms zabawnym.

Mozesz sobie wlaczyc YT i obejzec wiele filmikow na temat modyfikowania moda.

Ale dla Ciebie chyba lepiej wyplakac sie na forum i zrobic z siebie blazna niz poszperac w necie i zrobic cos samemu.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zjebany to ty mozesz miec...

To ze nie potraficie wgrac patcha jak nalezy nie jest juz moim problemem, skoro mi dziala na tych plikach ktore tutaj wgralem to chyba jest ok ?-.-

To ze dzieci w waszym wieku nie potrafia skopiowac i wkleic plikow przy okazji podmieniajac te pliki jest czyms zabawnym.

Mozesz sobie wlaczyc YT i obejzec wiele filmikow na temat modyfikowania moda.

Ale dla Ciebie chyba lepiej wyplakac sie na forum i zrobic z siebie blazna niz poszperac w necie i zrobic cos samemu.

A widzisz sieroto tych ludzi na forum ktorym to nie dziala? To nie problem wjebac 2 pliki do folderu bo niby wsyztsko idzie okay ale nic nie widzi na modzie idioto.

Polecam inny sposob SZYBSZY wjebac moda 2012 do klienta Concordi wejsc na niego wejsc na Nistidle wdropic jedna skrzynie i ustawic pelerynki i oddawanie expa i pelerynki i niech zbiera wszystko a jak sie zapelni eq to bd wam zbieral tylko fasolki/skrzynki/kly itp. tylko musicie miec wlaczone "nazwa"->"zawsze" ja tak wydropilem przez noc 1k szkat.

i Nie sciagajcie tej modyfikacji bo chuja daje.

Opublikowano

A widzisz sieroto tych ludzi na forum ktorym to nie dziala? To nie problem wjebac 2 pliki do folderu bo niby wsyztsko idzie okay ale nic nie widzi na modzie idioto.

Polecam inny sposob SZYBSZY wjebac moda 2012 do klienta Concordi wejsc na niego wejsc na Nistidle wdropic jedna skrzynie i ustawic pelerynki i oddawanie expa i pelerynki i niech zbiera wszystko a jak sie zapelni eq to bd wam zbieral tylko fasolki/skrzynki/kly itp. tylko musicie miec wlaczone "nazwa"->"zawsze" ja tak wydropilem przez noc 1k szkat.

i Nie sciagajcie tej modyfikacji bo chuja daje.

Sluchaj chloptasiu.

To ze nie potrafisz zrobic 2 prostych czynnosci nie jest moja wina.

To ze jestes skonczonym frajerem tez nie.

Jezeli masz jakis problem to zapraszam PW, a nie co chwile spamujesz mi w temacie w ktorym powinienes napisac "dziekuje".

Wielu ludzi na Pw mi pisze i jakos problemow z tym botkiem nie maja.

To ze zaliczasz sie do ludzi mniej inteligentych nie znaczy ze mozesz obrazac kogos za jego prace ktorej nie potrafisz wykorzystac..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...