Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naprawa nazw itemów && co znaczą te komunikaty w putty

Ridder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

//Proszę o przeniesienie do Tworzenia, myślałem, że to właśnie w nim stworzyłem temat ;3

Cześć, mam 2 pytania.

1. Co oznaczają te komunikaty w putty oraz w syster clientowym? Jak się tego pozbyć aby nic nie crashowało?

1374152586-U354262.png

2. Jak naprawić napisy w cliencie? Jak przywrócić standardowe napisy (wit,int,sił,zr,pż,pm,atak,obrona,poziom,pd,wymagania,dostępne,obrażenia,obrona..)? chodzi o zakładki status, umiejętności, questy oraz emocje.

Jak przywrócić standardowe ikony skilli?

1374152570-U354262.png

Nagradzam lajkami :)

69sf.png

Opublikowano

wxpp.jpg

co do tego to w locale/pl/ui/windows masz plik windows.dds wrzuc plik windows.dds np. z PLa i masz to samo co na pl :D

Opublikowano

wxpp.jpg

co do tego to w locale/pl/ui/windows masz plik windows.dds wrzuc plik windows.dds np. z PLa i masz to samo co na pl :D

Robiłem tak przed tym i zmienił się tylko wygląd okienek, czcionka pozostała bez zmian.

serwer zapewne po interfejsie widze ze rykox pliki ... Tam masz niedokladne item_proto clientowe / serwerowe za dlugie nazwy itp. Co do putty to ten komunikat nie jest grozny poprostu wyswietla ze nie znaleziono sciezki do logow czy cos takiego . Co do tego bledu granny to niewiem .

Da się jakoś naprawić ten komunikat w putty? trochę mnie to denerwuje jak piluje mi te errory :P

69sf.png

Opublikowano

Robiłem tak przed tym i zmienił się tylko wygląd okienek, czcionka pozostała bez zmian.

Nie mozliwe. Ale to nie zmienia wygladu okienek, tylko prezycyjniej to zawartosc okienka w statystykach postaci. Napewno zmieniles w locale?
Opublikowano

Nie mozliwe. Ale to nie zmienia wygladu okienek, tylko prezycyjniej to zawartosc okienka w statystykach postaci. Napewno zmieniles w locale?

Jeśli jesteście pewni, że to pomoże to spróbuję jeszcze raz :P

A wiecie co zrobić, żeby nie pilowało mi tego erroru w putty?

69sf.png

Opublikowano

@ Musiałbyś usunąć skrypt tworzenia logów z maszyny :)

Sprypt pewnie jest w każdym z chanelli ale nie siedzę w tym nie pomogę Ci.

Poszukaj moze tu:

http://www.mpcforum.pl/forum/415-system-operacyjny-bsd/

Edit:

Przejdź do lokalizacji

/etc/rc.conf

Otwórz plik

Znajdź linijke:

syslogd_enable="YES"
syslogd_flags="-a logclient.example.com -v -v"

Zmień YES na NO :)

I'm here for You, not for myself

Always help You

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...