Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe 25ND

Miet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@EDIT: Skoro akcja już się zakończyła, myślę, że nie należy już ciągnąć tematu. O następnej akcji również spróbuję poinformować. Proszę o zamknięcie tematu :)

Cześć

Moja siostra gra w oGame, gdzie pojawiła się oferta 25000 Antymaterii za darmo (3 euro).

Jako, że po zakończeniu dostajemy kupon, działa to też na NosTale. Sprawdziłem to i dostałem 25ND.

Ale jak dostać NosDolary?

1. Wchodzimy na stronkę:

http://pl.goblinkeeper.com/

2. Po prawej stronie klikamy "Login"

3. Klikamy "Zarejestruj się teraz", zakładamy konto. Warto jest potwierdzić e-mail, gdyż dostajemy 10 talarów, które są przydatne w przyśpieszaniu niektórych akcji.

4. Zaczynamy grę. Tutaj zaczyna się zabawa.

5. Musimy ukończyć tutorial, aż wyświetli nam się informacja o jego zakończeniu.

6. Potwierdzamy ukończenie i odbieramy kupon, który kopiujemy

7. Wchodzimy na NosTale.pl, logujemy się, klikamy "Doładuj NosDolary"

8. W opcjach płatności wybieramy "Zrealizuj kupon"

9. Wklejamy kupon i zatwierdzamy

Takim oto sposobem dostajemy 25ND.

Dodatkowe informacje:

- Przejście tutorialu zajmuje około 20-25 minut

- Jeżeli musimy rozbudować jakiś budynek, można to przyśpieszyć za darmo (tego nie będę tłumaczył, łatwo się domyślić.)

- Jeśli ktoś ma jakiś problem z misją, proszę pisać w tym poście, ja czy ktoś inny pomoże.

- Kod jest jednorazowy i jedno konto może odebrać tylko jeden kupon

Koniec akcji 19 Lipca o godzinie 14:00.

Powodzenia!

Opublikowano

Ktoś inny to sprawdził? Bo wątpię, żeby przez jakąś grę, co nie jest związana z Nostale można będzie dostać ND.

No nic. Teraz próbuję. Jak dostanę ND to będzie ok i dostaniecie info. Gram chwilę i gra bardzo mi się podoba. Jak za taką gierkę dostaje się ND, to miodzio :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Kiedyś była taka sama akcja (z tą samą grą) i działało :).

Nie pytam się Ciebie. Ktoś inny to sprawdził? Bo wątpię, żeby przez jakąś grę, co nie jest związana z Nostale można będzie dostać ND.

Jest to kolejna gra Gameforge, za którą otrzymujemy NosDolary, kiedy przejdziemy do określonego etapu gry :P.

Opublikowano

Jeden kupon można wpisać na jednym koncie w Nostale. Wystarczy pozbierać dużo tych kuponów, potem pozakładać konta w Nostale i coś kupić za te 25nd. Jeżeli ktoś chce coś zarobić na tej akcji to niech się spieszy bo te kupony tracą ważność po jakimś czasie.

Opublikowano

Wy naprawdę macie czelność marudzić w innych tematach o tym że GF jest łakomy na hajs? Regularnie co kilka miesięcy dostajemy możliwość zarobienia kilkudziesięciu dodatkowych kk dzięki darmowym ankietom. Wracając do tematu, jak najbardziej przydatne info, leci plusik.

Opublikowano

Co to jest przyjaciel stworzen bo nie moge tego zadania zrobic ;/?

@edit to jest misja nowi przyjaciele

2@edit dobra dałem jakoś rade

a11176.jpg

Opublikowano

Wszystko działa, 25 ND na koncie.

A takie pytanko: Czy można ileś kont robić na tym Goblin Keeper i te kupony aktywować na 1 koncie? Może jest jednorazowy, ale dlaczego tylko 1 na konto? A jakby ktoś chciał sobie kolejny kupon kupić na to konto to nie może

Opublikowano

@UP

No właśnie. To jest zabezpieczenie przed tym, że jeden gracz robi sobie kupony na 1 konto i nadużywa dobroczynność GF. :)

Opublikowano

@up czyli nie ma żadnej szansy, żeby choć 2 kupony na 1 koncie użyć?

A jak się będzie miało ileś ND np. 100, 100 nd to 4 konta. To w każdym koncie co najlepiej kupić do 25 nd, żeby mieć za te itemki jak najwięcej kasy?

Opublikowano

@up czyli nie ma żadnej szansy, żeby choć 2 kupony na 1 koncie użyć?

A jak się będzie miało ileś ND np. 100, 100 nd to 4 konta. To w każdym koncie co najlepiej kupić do 25 nd, żeby mieć za te itemki jak najwięcej kasy?

Nie, kuponu można użyć tylko na jedno konto.

Kup eliksiry inicjalizacji :p.

Opublikowano

Jestem na 8 poziomie i mam taki problem otóż, mam misje żebym wyszkolił 3 orki do poziomu 2, jeden Ork chodzi a gdzie są 2 pozostałe ?:D

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

A co mam zrobić jak mam zadanie : zbadaj ,Przyjaciela stworzeń, ??

Z prawej masz taką ikonkę książki, kliknij na nią. Znajdź na liście nazwę "Przyjaciel stworzeń" i naduś "Badaj" :P.

@dxdxdxd a one się sprzedadzą? bo widziałem, że ich dużo jest w NB. I po ile je sellać?

Wstaw do NosBazaru taniej niż najtańszy (zmniejsz cenę o 1 gold :p).

Opublikowano

Ja już 75nd mam a wy ? :)

Oplaca się ancki kupić i selnąć

Na tym samym emailu jak będę robił konta to otrzymam kupon?

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...