Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowe 25ND

Miet.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Rozumiem, że na 3 kontach ;]

Nie wiem, ja kupiłem 1 eliksir inicjalizacji punktów, szyld do zmiany zwierzakowi imienia i koszyk z magazynem na 10 dni. Wszystko na sell, teraz czekamy na kupca :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ja już 75nd mam a wy ? :)

Oplaca się ancki kupić i selnąć

Na tym samym emailu jak będę robił konta to otrzymam kupon?

Lepiej stworzyć nowego i nie kombinować, po co ryzykować, że Ci nie dojdą :)

Opublikowano

@up dostajesz po misji, jak wyszkolisz 3 orków ma poziom 2. Potem klikasz, żeby Cię przeniosło do początkujących, klikasz konto i masz token

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Kilka osób zna sposób na uwielokrotnienie tego procesu, ale nie napisze, bo zaraz każdy będzie tak robić i zrobią zabezpieczenie jak z ankietami. Ci co znają niech powiedzą tylko koledze lub zachowają to dla siebie.

Opublikowano

Kupowałem eliksiry inicjalizacji. Sin +9 za jeden dzień roboty, i to w sumie fajna robota ^^

Pomogłem? Daj LIKE. :D

Opublikowano

Kilka osób zna sposób na uwielokrotnienie tego procesu, ale nie napisze, bo zaraz każdy będzie tak robić i zrobią zabezpieczenie jak z ankietami. Ci co znają niech powiedzą tylko koledze lub zachowają to dla siebie.

każdy kto myśli zna ten sposób

szkoda że tylko do 14 promocja już 12 kuponów a na tych 12 kontach miałem po 25 nd z starej promocji czyli 12 kont po 50 nd ^^

a i nie ma szans na wprowadzenie zabezpieczeń gf przecież o tym wie kiedyś była promocja z grą na andka gospodarka upadła 1 ancek był za 240k

Opublikowano

A takie pytanie gdzie odebrac ten Kupon jestem juz na 9 levelu chyba to jest level i Ciagle mam Chyba ten turrioal :D Kiedy to sie skonczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...