Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban przy każdej próbie użycia cheat'ów

Grubernator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka
Za każdym razem, kiedy próbuje użyć jakiegoś cheat'a (np Cheat Engine) po chwili dostaje bana. W to że oni sie bardziej czujni zrobili nie wierzę, ponieważ ludzie dalej wystawiają w ciul FM'ów na bazarze, a przecież komu by sie chciało normalnie robić je na tartaku. Jakieś pół roku temu normalnie robiłem fm'y na tartaku CE i nie było żadnych problemów (dość sporo ich robiłem). Zauważyliście może samemu jakiś wzrost czujności ekipy NT? Macie jakieś porady może? Czy jest możliwość że po kontakcie z supportem (o zablokowanie konta z powodów niejasnych) zaczeli na mnie uważać? Może po tym jak na jedno konto dostałem bana uważają też na inne konta?

Opublikowano

Kiedyś tam wprowadzili auto bana za zbyt szybkie dostawanie pkt na minigrach. Polecam bota do minigier (gdzieś tu na mpc jest jeśli ktos moze to niech podesle link). Minusy? wolno się robi bo gra normalnie bez 10x combo odrazu. Plusy? słyszałem, że nie jest to wykrywalne lecz nie potwierdzam tego.

a11176.jpg

Opublikowano

Kiedyś tam wprowadzili auto bana za zbyt szybkie dostawanie pkt na minigrach. Polecam bota do minigier (gdzieś tu na mpc jest jeśli ktos moze to niech podesle link). Minusy? wolno się robi bo gra normalnie bez 10x combo odrazu. Plusy? słyszałem, że nie jest to wykrywalne lecz nie potwierdzam tego.

Ja na tym bocie juz jade z 2 miech i w dzien w dzien u mnie na taartaku jade 4 konta 20x5.. i nic lajcik ;) polecam

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...