Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Interfejsik

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak według was wygląda nowy interfejs? Podoba wam się? Piszcie czy wam się podoba.

Opublikowano

Fakt leonek większy od big boya ... śmiech na sali..

Opublikowano

Na klawiaturze macie + naciskacie go i powiększacie statki i mapę a - zmniejszacie więc można dostosować wygląd :rolleyes:

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Aż zalogowałem się do gry żeby sprawdzić i muszę przyznać, coś wspaniałego, właśnie zobaczyłem jak wyglądają teraz statki, koszmar.

Opublikowano

Hm plusem jest to że klient otwiera się w nowej karcie a nie w nowym oknie :)

Opublikowano

Mi się podoba więcej miejsca małe statki(nie widziałem jeszcze wszystkich) i przede wszystkim u mnie zero lagów :) Jak dla mnie dobre :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Masakra.... nie plakałbym gdyby zostawili możliwość ustawienia stałej rozdzielczości.... a tak to teraz mam klatki i się nie da grać. Jedynie co ładnie wygląda to czcionka.

Opublikowano

z lekka dziko, ja się zastanawiam, czy oni chcą nas przekonać czy oduczyć grania w to badziewie? :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Pierwszy raz zalogowałem się od dnia dostania bana (czytaj. 72h). Szczerze mówiąc nie podoba mi się nowy interfejs, stary było o niebo lepszy. Po pierwsze dla mnie nicki pod statkami są za duże, po drugie wolałem jak gra automatycznie włączała się w osobnym oknie.

Off top:.

Czy ktoś wie jak teraz wygląda sprawa z boceniem? Bo ktoś miał puścić byle jakie konto na bota i zobaczyć kiedy ban padnie.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Hah, z monitorem 27 cali jak ustane na cubiku to widze miejsce w którym proty się zatrzymują, wszystko mam takie małe, a zawsze jak okno przeglądarki dałem na full to bylo takie same a do okola czarne pola i mapa sie nie zwiekszala. Z tym jest lepiej, ale nie moge sie przyzwyczaic do tego ze kolko zaznaczonego aliena mam wieksze jak samego aliena :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...