Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na odrobienie EQ

google1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mianowicie chodzi o to że swego czasu grałem w metin2.pl na serwerze Feniks dobiłem tam przyzwoity 70lv.

Miałem długa przerwę z pl i pstaanowiłem zacząć grac tam spowrotem lecz gdy szedłem na konto postać okazała się być bez żadnego EQ są tylko jakieś śmieci typu nimfa+6.

moje pytani dąży do tego czy zna ktos jakikolwiek sposób na odrobienie eq na 70lvl bez eq.

Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi

Opublikowano

jak może być zarobek bez eq.

rób dropa 35 lvl na metki w m2 potem nieco odrobisz sobie eq i dopiero na metki w piekle będziesz latał i dopiero tam sie hajsu dorobisz

Opublikowano

Nie pozostaje Ci nic innego jak zrobić dropa do m2/m1 i siedzieć tam aż nie dorobisz się na eq.
Możesz też spróbować stawiać fishboty, albo podkradać ludziom drop w red lesie na modzie, ale wtedy licz się z tym, że możesz dostać bana. : s

Opublikowano

mialem kiedys taką sytuacje , zrobilem sobie dropa 35 lvl na metki do m2 , ale takze chodzilem non stop 2-3 kontami na Dt w tym czasie gdy bylem na dropku , po jakims czasie udalo mi sie ogarnąc eq zeby samemu dropic na glownej postaci . Oczywiscie mozesz tez odpalic bota i on tez niech dziala , ale nie wiem czy warto ; )

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Opublikowano

Na tym lvl możesz łowić czy kopać rudy,ale obecnie to mało opłacalne.

Ja ci polecam zrobić dropka do m2(zrobienie go to jakiś tydzień) i bić metki.

Jak lubisz inwestować w grę to możesz się weprzeć allegro.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

Jak wyżej - najlepiej łowić ryby, rudy kopać, drop do m2, lub po prostu kupić smiecie i ulepszac u kowala.

Opublikowano

A jezeli chcesz szybciutko ale to na prawde szybciutko nabic to 10 kont albo 20 w zaleznosci ile twoj komp uciagnie i w jeden dzien bedziesz mial juz na eq.

random.jpg

Opublikowano

Istnieje wiele sposobów :

• Stworzenie nowej postaci jako dropek i najlepiej jak będzie to Sura WP ew. Wojownik Body. dropienie na Metkach będzie najbardziej opłacalne i dobicie do 35 by dropić kamole.
  • FishBoty,lecz to wymaga orientacji przy sprawdzaniu i oczywiście nie muszę tłumaczyć,że nie przekazujemy łowów z noobcharów przez handel.
  • Zbieranie tzn. śmieci z v2 ew. biżuterii i kucie ich w DT.
  • Jeżeli jesteś leniwy i masz przy sobie gotówkę możesz zakupić yang na allegro.
Opublikowano

Zrób dropa do m1 i zarób na eq 35 lvl i potem wbij do m2 zrób boja dropkowi i można lecieć na zarabiać :) Jednak zajmie ci to sporo czasu.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Polecam tak jezeli masz dobry komp to :

1.wyexpic pare fishbotow i zostawic je niech lowia

2.Jezeli masz czas na posiedzenie sobie to zrob bodziaka / wpka z bojem 35 lv do latania w m2 .

3. Mozesz takze latac na drophacku po lesie

Opublikowano

Po co robić dropka jak prawie nikt nie gra na tym serwerze?komu on to sprzeda? Zrób nową postać i na niej wbij jakiś 42 lvl i wtedy przenieś eq na swoją postac 70 lvl. Powinieneś już coś mieć np. jakiegoś riba/fmsa zbrojke i inne takie. Wtedy zacznij dropać eq tą postacią.

Opublikowano

1.Dropek do M2 na Metiny (KD,KU,rzeczy z ciekawym bonem, bodzie).

2.Sprzedawanie broni na 30 level, które łatwo można wydropić na imha (robisz fms'a na z śr np. 30 i już jesteś sporo do przodu)

3.Chodzenia kilkoma postaciami na DT (jest to dobry zarobek, ponieważ takie rzeczy jak boga+9, śmiertelki z pż +9 chodzą w łądnych sumkach).

4. Łowienie rybek, można się też nieźle dorobić na perłach (możesz też sprzedawać małże, to już zależy od ciebie).

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Chyba najlepszym sposobem będzie zrobienie dropka do m2 (35lvl), ew. 40lvl i chodzisz na metki w Dolinie, Pustyni i metki zazdry w m2.

Nie wiem jak z cenami przetopów ale na tym też mógłbyś zarobić.

Możesz łowić rybki i je otwierać, po czym sellać małże.

To najlepsze sposoby na odrobienie eq, potem kupujesz jakieś słabsze i zarabiasz główną postaciom na metkach.

2nsj.jpg

Opublikowano

Namotaj jakiegos fma +9

wbijaj 20lv na bocie i bonuj fms w sr 30+ jak zbonujesz to juz masz bron :)

potem zbonuj smiertelke+4 w 4b wbij w niej hp ... i juz masz zbroje :)

potem to nie wiem .. chyba game over :D

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...