Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne pliki na pulpicie

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być to jakiś wirus, jeżeli pliki same się tworzą. Przeinstaluj system.

Czy w tych plikach coś jest, czy są puste ? Same na pewno nie powinny się tworzyć.

Opublikowano

Może być to jakiś wirus, jeżeli pliki same się tworzą. Przeinstaluj system.

Czy w tych plikach coś jest, czy są puste ? Same na pewno nie powinny się tworzyć.

A czym mam je otworzyć?Jak otwieram notatnikiem to są puste

Opublikowano

Nie ma powodu do przeinstalowywania systemu, takie rzeczy robi się w skrajnych przypadkach gdzie jest wiadome że system jest zainfekowany nie do wyczyszczenia.

Te pliki jak już napisałem są odpowiedzialne za napisy do filmów, program do odtwarzania filmów podczas ładowania napisów tworzy ci automatycznie skróty na pulpicie

możesz je ukryć, zmienić ścieżkę lub usunąć, nie ma żadnego zagrożenia wirusem.

dodatkowo pliki tmp są plikami tymczasowymi

ale jak już tak pragniesz je otworzyć to Total Commander

kliknąć na ten plik *.TMP w wcisnąć F3. Ale tam nic nie zobaczysz, są tam zapisane tylko wartości bajtów na dysku.

Opublikowano

Nie ma powodu do przeinstalowywania systemu, takie rzeczy robi się w skrajnych przypadkach gdzie jest wiadome że system jest zainfekowany nie do wyczyszczenia.

Te pliki jak już napisałem są odpowiedzialne za napisy do filmów, program do odtwarzania filmów podczas ładowania napisów tworzy ci automatycznie skróty na pulpicie

możesz je ukryć, zmienić ścieżkę lub usunąć, nie ma żadnego zagrożenia wirusem.

dodatkowo pliki tmp są plikami tymczasowymi

Wczoraj było wyszstko ok , i tak nagle z dupy się same robią jak nic nie włączałem?

Opublikowano

Jakiś program został nieprawidłowo zamknięty , musiałeś coś robić, instalować ?

edytować, tworzyć jakiś plik ? i zrobiło ci pliki tymczasowe, wszystkie takie pliki tymczasowe zawarte są w folderze TEMP

możesz je usunąć bez problemu. Zresztą jak uważasz możesz dla mnie nawet kupić nowy komputer z tego względu.

Ja napisałem co wiedziałem. Pozdrawiam

Czemu tam pisze FAP ? xD FAP FAP FAP

Może jakieś zdjęcie, niektóre aparaty mają DSC i numer a niektóre FAP czy tym podobne

Opublikowano

@Linaxis Format tmp to jest tempotary czyli pliki które są chwilowo to nie jest od napisów do filmów

@Top Nie wiem czemu tak jest ale te pliki powinny być w C:\WINDOWS\temp (Win XP na 7 nie wiem.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...