Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie Limitów Na Megavideo I Nie Tylko

ptr93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki, że często lubię oglądać filmy przez internet, a większość z nich jest na megavideo (gdzie jak wiadomo limit dla zwykłego użytkownika wynosi 72 minuty) postanowiłęm poszukać rozwiązania na forach i znalazłem wtyczkę umożliwiającą oglądanie filmów na megavideo bez ograniczeń, a także ściąganie plików z rs-a beż limitów.

Wszystko jest pokazane na filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=emjHeT5Bxrg

Jak był już taki temat to bardzo przepraszam. Pomyślałem, że przyda się paru osobom.

@edit

zapomniałem dodać, że pobieranie pliko bez limitów z rs-a nie jest możliwe w przypadku przeciążenia serwera.

Jakiś ludź usunął...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Ja od siebie mogę polecić następującą stronę:

http://www.tv.wrzuc.to

Aby oglądać filmy - bez limitu i opłat, należy założyć darmowe konto na serwisie.

W celu założenia konta wybieramy w menu "Załóż konto", podajemy dane (należy podać prawidłowy adres e-mail, gdyż przychodzi potwierdzenie z linkiem aktywacyjnym).

Po aktywacji konta logujemy się - od tego momentu możemy zacząć oglądać filmy megavideo bez limitu!

Aby rozpocząć oglądanie należy uzyskać link do filmu na MegaVideo.com w formacie: http://megavideo.com/?v=ID_FILMU

Jeśli chce ktoś "ściemnić" sobie stronę - zrobić odpowiedni klimat, to po lewej stronie na dole mamy taki przełącznik - który nada trochę klimatu. :-)

Pozdrawiam i życze miłego korzystania. :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam inny sposób.. Pewnego dnia oglądałem sobie film i się wkurzyłem bo limit się aktywował.. Tata majstrował coś przy necie i na chwile był off.. po chwili włączam i ? oglądam bez limitu ;> ; p

Yoke. xD

@UP Nie zauważyłem Twojego komentarza ; > . .

LoL . ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi to nie działa ;/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

Ech...

Wrzuc.to ma strasznie słaby transfer :/.

Ale to mnie pierdoli bo mam premium na MV ;)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Siema,

Polecam także stronę pt.

www.loadmovie.pl"

Bez limituf !

Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu.

Tłumacz w Kuroi-Usagi

Opublikowano

K**wa h**a mi z tego illimitux skoro podczas gdy oglądam film i w pewnym fragmencie przekierowywuje na stronę i jest takie coś

beztytuuohl.png

I tak ciągle.. Odświeżałem stronę i też nic.. co zrobiłem źle.. ;o . ? ;/.

LoL . ?

Opublikowano

Omijanie limitow na megavideo chyba juz nie dziala wiec nic nie zrobiles zle.

RAsfepN.png
Opublikowano

Najlepiej robić tak : Zainstalować Greasemonkey w Firefoxie potem po resecie instalnąć tą wtyczkę WTYCZKA i wtedy jak oglądacie pojawi się takie coś na dole z prawej strony i klikacie download i ściągacie film w Formacie FLV bez limitu :DxD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...