Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę pisać postów ani edytować BBCode.

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam,

korzystam z przeglądarki Google Chrome w najnowszej wersji, a mój problem wygląda następująco: nie mogę pisać postów, nie mam po prostu przycisku Wyślij! Nie pojawia się też górny pasek do edycji BBCode, mogę pisać tylko tematy. Stało się to nagle, inne osoby też mają taki problem.

Tak, wiem, to nie jest dział od tego typu błędów ale gdzie ja mam to niby napisać? Nie ma tu żadnego takiego działu, a problem jest poważny, nie mogę też wysyłać wiadomości PW, klikam przycisk i nic się nie dzieje!

Mój system operacyjny to Mac OS X 10.8.4 jakby ktoś potrzebował. NIE MOGĘ NAWET WAM ODPISYWAĆ WIĘC PROSZĘ, NIE ZADAWAJCIE PYTAŃ!

Jeszcze raz przepraszam, że nie ten dział ale nie wiem gdzie mam to napisać, PW mi nie działa, no to jak? Zrozumcie...

Próbowałem czyścić cookie itp. i nic, nie zamierzam zmieniać przeglądarki.

Dołączam screena:

UvWLfXG.png

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Już nie wnikam w zły dział, bo sam bym nie wiedział gdzie napisać, a że MC jest jednym z większych działów, to rozumiem.

Natomiast ja miałem to samo od pewnego momentu MPCforum. Z dnia na dzień przestałem móc pisać posty.

Jak rozwiązać?

Prosto ;)

Pobierasz program o nazwie CCleaner.

Klikasz uruchom Cleaner i przeczyszcza Ci rzeczy z kompa.

Uważaj, żeby nic Ci z kompa nie usunęło, co potrzebujesz. Dlatego też zaznacz to, co trzeba.

Mi pisało, że usuwa gimpa, a go nadal miałem. Myślę, że to tak nie usuwa, tylko czyści raczej programy.

Mnie pomogło.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ja mialem to samo. Siedzialem od kilku miesiecy na Mozilli Firefox, i nagle z dnia na dzien sie to zjeb***. Wkurzalem sie na to bo jak chcialem cokolwiek napisac musialem dac "Wiecej opcji". Chcialem sprawdzic czy tak samo sie dzieje na innych przegladarkach. Wlaczylem Chroma i o dziwo wszystko smigalo. I teraz zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem przez jakas wtyczke, dodatek.

Pozdrawiam, Publikator.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Też to miałem. Problem prosty do rozwiązania.

Wystarczy usunąć z przeglądarki wszystkie ciasteczki + historię przeglądania.

Przeglądarka: Mozilla Firefox.

Znawca
Opublikowano

Działa! Dziękuję Wam bardzo! Dla wszystkich lajki i 5* do profilu! :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...