Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanka

Nether

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej moja przygoda z CW wystartowała wczoraj otóż mam kilka pytań

1- Gdzie szukać miejsc do lvl'elowanie prócz bossów i dungeon'ów

2- Jak zwiększyć PS (passive skill) typu power

3- Jak zdobyć własnego peta?

4- Jak wygląda klasyfikacja poziomu trudności monster'ów

5- Gdzie mogę spotkać sklep i jak on wygląda

Opublikowano

1- Lasy, doliny, gory itd.

2- Wbijajac Lvl

3- Musisz zdobyc najpierw jedzenie do niego, zalozyc je i podejsc do peta.

4- Biale sa najslabsze, niebieskie dostosowuja sie do Twojego lvla a czerwone sa troche "wyzej" niz Ty. W dodatku sa monstery +1/2/3/4, ktore sa najsliniejsze. Moze byc bialy+1, niebieski +1, czerwony +1 itd.

5- Sklep mozesz spotkac w miescie, zauwazysz ikonke :)

Opublikowano

dodam tylko że przy sklepach jest wywieszony takijakby szyld Np. Sklep z bronią ma narysowany Miecz, sklep ze zbrojami ma zbroje itp. itd.
Sklepy znajdziesz na "Trade District"

W grze niema jakichś miejscówek do expa i właśnie o to chodzi, chodzi o eksploracje, przygode i inne tego typu bajki. (tak jak w Minecrafcie)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@up

Sklep z bombami lotniami i łodziami jest w mieście

Miasto rozpoznasz na mapie po domkach

Przed sklepem w mieście powinna wisieć ramka na obrazki (coś podobnego do minecrafta) i w ramce powinien być tobół ;-)

Opublikowano

1- Gdzie szukać miejsc do lvl'elowanie prócz bossów i dungeon'ów

2- Jak zwiększyć PS (passive skill) typu power - co poziom dostajesz

3- Jak zdobyć własnego peta? Musisz mieć jedzenie dla peta, np złów je cinnamon roll

4- Jak wygląda klasyfikacja poziomu trudności monster'ów - Najsilniejsze czerwone, potem pomaranczowe troche lepsze od Ciebie, niebieskie na podobnym poziomie, białe na niższym poziomie

5- Gdzie mogę spotkać sklep i jak on wygląda sklep znajdziesz w mieście tam gdzie pisze na mapie jakl przybliżysz w mieście "Trade cos tam" mieczyk jest od broni broni dla różnych klas, zbroja to wiadomo (uzbrojenie) i taka jakby sakiewka to bomby, butelki czasami jedzenie dla petow, lampy idt

273511408998783345728.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...