Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalne skażenie koniec świata gdzie się udasz i co zrobisz ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie posraj się, panie realisto. ;) Gdyby patrzeć w ten sposób, prawie żadna gra by nie powstała.

Co jak coś, nie możemy gry równać ze światem realnym. To, że w grze dostaniemy 10 kulek i żyjemy nie jest możliwe w świecie realnym. Tak samo jak z przetrwaniem ala Metro. No way

9368_gold.png

Opublikowano

Ja się udam do jastarni i w bunkrach będę czekał sobie na śmierć. Był serial na discovery o takich debilach co się do jakiejś apokalipsy szykowali ( co trzeba miec w bani).

Opublikowano

Ja się udam do jastarni i w bunkrach będę czekał sobie na śmierć. Był serial na discovery o takich debilach co się do jakiejś apokalipsy szykowali ( co trzeba miec w bani).

Cały czas to leci. Czekając na Apokalipsę - kanał National Geographic. Idioci i tyle. Jak pierdolnie, to nic im nie dadzą te bunkry.

9368_gold.png

Opublikowano

Co jak coś, nie możemy gry równać ze światem realnym. To, że w grze dostaniemy 10 kulek i żyjemy nie jest możliwe w świecie realnym. Tak samo jak z przetrwaniem ala Metro. No way

Uh, ależ ty bystry! Ale czy jesteś bystry na tyle, aby zauważyć, że temat traktuje o grze komputerowej z ww. warunkami (wojna nuklearna itp.), a nie o rzeczywistości?

@topic

Zaproponowany scenariusz o zrzucaniu kolejnej, bezsensownej bomby na USA, albo Rosję, brzmi niemiłosiernie nudno, sztampowo i nierealistycznie... Bo raz, jaki jest sens zrzucania takiej bomby? Mało to zrobiły pierwsze głowice, wysłane przez oba państwa na siebie?

A po za tym jakbyś chciał naprawić świat zniszczony wojną atomową, pełen promieniowania i ruin? Nie tędy droga. ;)

Lepszą opcją byłby według mnie np. symulator przetrwania w warunkach postapokaliptycznych. Zdobywanie pożywienia (tu właśnie można trochę nagiąć "rzeczywistość" :)), poszukiwanie schronienia i umacnianie go, personalizacja, "crafting" - domowej roboty bronie białe, lub palne... Masa pomysłów i aspektów. ;) Ech, marzenia. ;P

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Poszedł bym do średniej lokacji by trochę się poukrywać ;) a i gdzie startujemy i czy to online będzie

mam pomysł na pewną grę pisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...