Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalne skażenie koniec świata gdzie się udasz i co zrobisz ?

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bum! Ameryka vs. Rosja. Bomby nuklearne termojądrowe atomowe jądrowe itp. zginęło 92% ludzi. Na kuli ziemskiej żyje teraz ok. 80 tys. ludzi. Jesteś właśnie jednym z ocalałych. Zero doświadczenia, a jedzenie na wyczerpaniu. W RO (Radiu Ocalałych) słyszałeś że jedynymi bezpiecznymi azylami do życia są bazy przetrwaniowe. Masz do wyboru: Prypeć, Tokio, Pragę, Berlin oraz Turcję. Pamiętaj im dalej tym lepsze życie. PYTANIE DO FORUMOWICZÓW . CZY DAŁOBY SIĘ Z TAKIEGO CZEGOŚ ZROBIĆ GRĘ ?

Opublikowano

Zalatuje mi klimatem Stalkera. :P Ale i tak pełno już gier było o końcu świata i próbie przetrwania ludzkości. ;)

Opublikowano

Zbytnio przypomina stalkera i wgl ta gra mi się nie podobała. Jak by ktoś chciał zrobić taką grę to musiał by robić 4 fun a nie dla kasy bo wyedy gówno wyjdzie tak jak stalker.

To moje zdanie ^_^

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Fałsz, Polska nigdy nie zginie. Dzięki dużemu alkoholizmu żadna bomba biologiczna nam nie zaszkodzi (Alkohol żre wszystko). Dzięki wielkim dziurom w drodze żadna bomba atomowa nam nic nie zrobi, bo fala uderzeniowa idzie po określonej płaszczyźnie, natomiast my byśmy leżeli w tych dziurach. Dzięki temu że i tak już żyjemy jak "żebracy". Żremy byle co, pijemy byle co, byle jak łazimy ubrani z pewnością, gdy wyginęła by większa liczba ludności świata i upadła gospodarka światowa co prowadziłoby do braku odzieży, żywności itd... Polacy dali by sobie radę w rezultacie stając się krajem z największą liczbą ludności na świecie... ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Up Dobreee

Topic : A co by w tej grze się robiło ? jakaś fabuła ? bezsensowne zabijanie w celu dotarcia do bezpiecznego miejsca

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Rozumiem, że gra miałaby taką fabułę ''przetrwaj żeby przeżyć'' - nie lubię tego typu gier. Po pewnym czasie stają się monotonne. Gry o takiej fabule mi się już przejadły, mimo tego, że takiej ''polskiej'' gry nie wyprodukowano to chodzi mi o samą fabułę ''przetrwaj żeby przeżyć''. Jeżeli miałaby to być polska gra to będzie zaopatrzona pewnie w słabą grafikę i niezbyt ciekawą oprawę dźwiękową.

Opublikowano

Alvinp ale to dotrzemy do schronu i potem misje a koniec gry mozemy zdecydowac czy rzucic bombe na rosje czy ameryke albo naprawic swiat albo własnie rzucic atomówke i naprawiac swiat

2Up to prawda ze monotone ale cos bym pozmienial. A jaki typ gry chcielibyscie ujrzec?

Opublikowano

Alvinp ale to dotrzemy do schronu i potem misje a koniec gry mozemy zdecydowac czy rzucic bombe na rosje czy ameryke albo naprawic swiat albo własnie rzucic atomówke i naprawiac swiat

Bezsens. Ja mam ciekawy pomysł na gre o zombie ale to trzebaby było dobrze dopracować a poki co to takie zarysy

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Kurde, nie rozumiem sensu tego tematu...

W tytule tematu pytasz, " gdzie się udasz i co zrobisz " w razie tego zakażenia a w opisie, czy dało by się zrobić z tego gre -/- o japier....

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Grę spokojnie dałoby radę z tego zrobić, znaczy nie spokojnie, bo zrobienie gry to nie jest takie hop siup w dupę się klepnij. To jest masa pracy. Ale co do tematu gry to ciekawie by było, chciałbym pograć w takie coś, ale już chodzić z mieczem, a nie karabinami. c;

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Bum! Ameryka vs. Rosja. Bomby nuklearne termojądrowe atomowe jądrowe itp. zginęło 92% ludzi. Na kuli ziemskiej żyje teraz ok. 80 tys. ludzi. Jesteś właśnie jednym z ocalałych. Zero doświadczenia, a jedzenie na wyczerpaniu. W RO (Radiu Ocalałych) słyszałeś że jedynymi bezpiecznymi azylami do życia są bazy przetrwaniowe. Masz do wyboru: Prypeć, Tokio, Pragę, Berlin oraz Turcję. Pamiętaj im dalej tym lepsze życie. PYTANIE DO FORUMOWICZÓW . CZY DAŁOBY SIĘ Z TAKIEGO CZEGOŚ ZROBIĆ GRĘ ?

metro jest coś ala twój pomysł

1363095337-U286162.png
Opublikowano

8% = 80tyś ludzi ? LOL ? Nie dałbyś rady przetrwać nigdzie. W takich warunkach nie zdobyłbyś nic do jedzenia, ponieważ wszystko byłoby skażone, a woda? Skąd miałbyś pewność, że wody gruntowe nie są napromieniowane? 0 szans na przetrwanie, 0 szans na dotarcie do stref ocalałych.

9368_gold.png

Opublikowano

Już bardziej realistyczną grą było by stworzyć fabułę o Snowdenie, gdzie musiał by się ukrywać i walczyć o przetrwanie.

Opublikowano

Przykro mi, ktoś na to wpadł. Nazywa się The Division, Nowy Jork zostaje skażony i podupada.

W tych realiach masz przetrwać. WSZYSTKO JEST ONLINE! Nie ma prawie żadnych botów, każda osoba jaką spotkasz w mieście to osoba żywa, pykająca właśnie na konsoli :O

Niesamowite nie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

8% = 80tyś ludzi ? LOL ? Nie dałbyś rady przetrwać nigdzie. W takich warunkach nie zdobyłbyś nic do jedzenia, ponieważ wszystko byłoby skażone, a woda? Skąd miałbyś pewność, że wody gruntowe nie są napromieniowane? 0 szans na przetrwanie, 0 szans na dotarcie do stref ocalałych.

Nie posraj się, panie realisto. ;) Gdyby patrzeć w ten sposób, prawie żadna gra by nie powstała.

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...