Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiedz wszystko co chcesz nt metin2 PL !

BasketBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, yo, yo ! Irytuje was usuwanie postów na oficialnym forum metin2 pl ? gdzie ktoś chce powiedzieć prawdę a oni was za to banują? tu wam nic nie zrobią ^^. Zbieramy opinię nt metina globalnego na team zmian ostatnio wprowadzonych itd, piszcie co wam się w nim podoba a co wręcz przeciwnie bez obaw na zbanowanie konta ^.^. Może ja zaczne

Plusy metina:

+ Ostatnio duża ilość eventów (odziwo) ale to urodziny metina więc pewnie od sierpnia do 2050r nic się nie pojawi.

+ pd i pelerynki do handlu z nowych mapek

Minusy metina

- Obiżenie wartości kuponów w is, może mi to zbytnio nie przeszkadza bo nie kupuje sm , ale ich chciwosc mi przeszkadza bardzo -.-

- Łącznie serwerów które obiecują nam już ponad rok a nie ma żadnego info na jego temat ^^

- Jedyne z nowości to nowości w is co strasznie irytuje ...

- Usuwanie niewygodnych dla teamu postów z forum

- 0 eventów typu pobaw się z gm w m1 ( pamiętam te czasy - 3lata temu co z gm walczyłem jak miałem 30lv i wygrałem ;D) teraz nie ma tego typu eventów wogóle -.-

- Drop z nowych mapek -.- kiedyś stal +9 dla woja była warta 3kkk teraz jak za 300kk zejdzie to jest hicior ^^ i powiedzcie mi po co takiemu 99lv stal +9 skoro on ma szmaragda? Czemu tam np nie dropią perły ? czy coś podobnego.

Podsumowując metin2 pl schodzi coraz bardziej na dno -.-

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Opublikowano

Moim zdaniem walka z gmami jest bez znaczenia, czy wygrasz czy nie, on i tak biega w swoim super epickim ekwipunku, i jest od pilnowania a nie od pvp.
Tak jak ty podsumowałeś, polski metin jest jednym chyba z najgorszych serwerów na świecie.

random.jpg

Opublikowano

Niestety, ale taka jest prawda. Każda gra ssuwa się na dno, ze względu, że jest ona z firmy gameforga, z czego pod tą samą jest nastawione 4story, i wszystko pod hajs ile wlezie.
Zaczęłam grać w 2007r. w metina i wtedy to było granie, nikt nie miał prawie żadnych rzeczy, mieć fms`a to było coś, a teraz ja w jeden dzień jestem w stanie dobić 5kk i mieć pro eq. totalnie schodzi na dno z 4story.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...