Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] #1 Dungeon - EvilBlast.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co robisz taką spine sam pewnie wyciągasz z innych gier bo wątpię że potrafisz stworzyć coś sam od podstaw.

vwzr.jpg

A jeżeli chodzi o Twój opis w sygnie to animacji od podstaw sam nie zrobisz pracuje w 3d max'e już prawie 4 lata i sam do końca nie zrobię wszystkich animacji.

To po co piszecie że autorskie jak wyciągnięte z innej gry.. *facepalm* zostaliście po prostu zgnieceni ...

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

To po co piszecie że autorskie jak wyciągnięte z innej gry.. *facepalm* zostaliście po prostu zgnieceni ...

Nikt z nas nie pisał że te obiekty są autorskie.

TreeN pisał że mapa jest jego autorstwa.

Czytaj dokładnie.

Opublikowano

Nie wiem po co robisz taką spine sam pewnie wyciągasz z innych gier bo wątpię że potrafisz stworzyć coś sam od podstaw.

vwzr.jpg

A jeżeli chodzi o Twój opis w sygnie to animacji od podstaw sam nie zrobisz pracuje w 3d max'e już prawie 4 lata i sam do końca nie zrobię wszystkich animacji.

Robię wszystko łącznie z animacjami jeżeli klient sobie tego zażyczy a jak chce coś z innej gry to też mu to sprzedam, wszystko wola klienta a nie moja. ;>

Nie wiesz ile ja czasu siedzę w 3ds więc czemu od razu oceniasz, bo Ty nie potrafisz? Nie oceniaj ludzi swoją miarą.

pieczara22:

Napisał mapa ale nie uwzględnił, że obiekty nie są jego czyli napisał o całokształcie.

Opublikowano

Robię wszystko łącznie z animacjami jeżeli klient sobie tego zażyczy a jak chce coś z innej gry to też mu to sprzedam, wszystko wola klienta a nie moja. ;>

Nie wiesz ile ja czasu siedzę w 3ds więc czemu od razu oceniasz, bo Ty nie potrafisz? Nie oceniaj ludzi swoją miarą.

pieczara22:

Napisał mapa ale nie uwzględnił, że obiekty nie są jego czyli napisał o całokształcie.

Zapewne ani jednej rzeczy nie zrobiłeś w życiu sam w 3d maxie ani jednego PORZĄDNEGO obiektu z wieloma szczegółami. Treen tworzy mapy i edytuje obiekty, mapy są autorskie a obiekty przyedytowane...

Próbujesz hejtować, a tak naprawdę nie masz podstaw bo nikt z nas nie przypisał sobie autorstwa obiektów....

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Uzywajac ow obiektow juz przypisujecie sobie ich prawa oraz je lamiecie , smiecie .

Każdy ich obiekt możesz dostać za darmo z ich A**, więc żadnych praw nie łamiemy. A używając słowa "śmiecie" w naszym kierunku pokazujesz ile jesteś warty drogi kolego...

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Kłócicie sie chuj wie o co.
Obiekty kradzione, nie kradzione - jeden chuj.

Niech sobie przypisują i autorstwo nawet.

Przecież i tak tymi kłótniami nic nie wskóracie.

Administracja co najwyżej zniszczy sobie reputacje i tyle.

A do nich an serwer i tak wejdą ludzi :)

Dla mnie bez różnicy czy to kradzione czy też autroskie.

Fajnie wygląda nawet :D

Opublikowano

I wlasnie o to chodzi co Vatu napisal, zeby ladnie wygladalo. A jesli hejty mysla ze cos zmienia to sie myla

Opublikowano

na chuj się kłócić ? Wiadomo że każdy ściąga coś z innych gier ale zauważcie że to Konv na metina. Więc zamknijcie się bo pewnie sami byście tego nie potrafili.

astiumsign.png

Opublikowano

tq mapa to jest budowla z Wrocławia obok stadiony :)

mniej wiecej fajnie to wyglada ale troche duza ona .. zmniejszczcie zeby nie trzeb bylo ganiac zq bossem przez 5min

08945921259705007813.png

Opublikowano

fajnie to wyglada zobaczymy jak bedzie w praktyce.

KIEDY MNIEJ WIECEJ START SERWERA ?

w ktoryms tam temacie pisali ze w polowie sierpnia 2013
Opublikowano

fajnie to wyglada zobaczymy jak bedzie w praktyce.

KIEDY MNIEJ WIECEJ START SERWERA ?

Myślimy nad sierpniem, ale nic nie obiecujemy.
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...