Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] - 26 lp za przegrany mecz

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z rankedami ostatnio wygrałem 3 rankedy z rzędu co jest sukcesem bo zazwyczaj co drugi mecz trafia się jakiś troll i zdobyłem 27 lp dziś przegrałem jednego rankeda i -26 lp czy moje mmr jest tak bardzo niskie żeby odejmować 26lp za 1 mecz?

Opublikowano

jaka Liga i ile masz win i lose

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

40/52 - dlatego tracisz tyle LP, masz niskie MMR, musiałbyś to wyrównać lub mieć więcej winów, niż lose. Wtedy będziesz tracił oraz otrzymywał już normalne ilości LP.

Opublikowano

40/52 - dlatego tracisz tyle LP, masz niskie MMR, musiałbyś to wyrównać lub mieć więcej winów, niż lose. Wtedy będziesz tracił oraz otrzymywał już normalne ilości LP.

Głupoty, mam ponad 40 winów więcej od lose'ów a właśnie przegrałem gre -24 LP... to zależy od twojego lose streaka...

Przegrywasz>grasz z gorszymi od siebie = tracisz więcej.

Opublikowano

A ja sie zastanawiam o co u mnie chodzi :> Jedna runda +25 .. Ok, 2 runda +12... WTF a 3 runda +22 .. I z odejmowanymi jest podobnie :]

Silver V, wbity po serii 10 meczy

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Poprostu spadlo Ci mmr kiedy miales 0lp w silver 5 i przejebales z 4-5gier dlatego grasz teraz z samymi brazami i duzo Ci odejmuje, malo dodaje.

Tak sie dzieje jezeli jestes w 5dywizji w jakiekolwiek lidze.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...