Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Two Castles - [Kwadratowa Masakra] - [Wojna 2 gildii] - [Niezapomniana zabawa] - Składać podania na WL

FreeVsMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w minecraft: Spiral2

Mikro: POSIADAM

TeamSpeak3: tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Mam na imie Sebastian. mam 13 lat. lubie grac w piłkę nożną,i lubię gry komputerowe .

Dlaczego ty ?:ponieważ jeszcze nie grałem na takiego typu serwerach .

Drużyna [Red/Blue]: Red

Opublikowano

Nick w minecraft:Razor257

Mikro:Tak

TeamSpeak3:Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem dość dobry w pvp, znam się na alchemi, jestem bardzo dobry jeżeli chodzi o redstone. Więcej nie będę pisał, tylko takie informacje są potrzebne do takiego serwera...

Dlaczego ty ?:Pomoge danej drużynie w walce, robieniu bazy, zamku... Moja ortografia i interpunkcja są na odpowiednim poziomie. Jeżeli się dostanę to dużo czasu będę spędzać na serwerze - są wakacje i nie ma co robić (brak pogody)

Drużyna [Red/Blue]:Red

Opublikowano

Nick w minecraft: guldzin

Mikro: Posiadam.

TeamSpeak3: Posiadam i używam

Opisz siebie w 4 zdaniach:

1.Lubie typy takich serwerow.

2.Jestem dobry w PvP

3.Jestem ogarniety .

4.Potrafie dobrze zadaptowac sie w grupie

Dlaczego ty ?: Ponieważ mam pasje do serwerow pvp i wiem ze serwer bedzie super a wraz zabawa na nim.

Drużyna [Red/Blue]: RED

Opublikowano

Nick w minecraft:babiniu

Mikro:nom jest ale nie chce mi sie go podlanczac zbytnio

TeamSpeak3:jest

Opisz siebie w 4 zdaniach:Gram w minecrafta 8miesiecy.Od tegho czasu wiele się nauczyłem. Po za minecraftem gram jeszcze w plemiona na arkadii.

Dlaczego ty ?:Ponieważ lubie sobie pograć na takiego typu serwerach i licze ze ten serwer przetrwa wiecej niz 3dni

Drużyna [Red/Blue]:obojetnie :D

No nic jesli rekrutacja zamknieta to jak cos piszcie na msg

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Nick w minecraft:Nick30
Mikro:nie
TeamSpeak3:tak
Opisz siebie w 4 zdaniach:Nazywam sie Kuba mam 16 lat. Jestem ogarnięty pomocny miły ;). Lubie grać na takich servach xD ponieważ mnie kręcą.Jestem zagorzałym graczem minecrafta od wersji beta 1.1 Jeśli się dostane będe bardzo wdzięczny.
Dlaczego ty ?:Ponieważ chciałbym zagrać na takim serverze ;))
Drużyna [Red/Blue]:Red

Opublikowano

Mikro: No pewnie, że jest :)

TeamSpeak3: Muszę pobrać

Opisz siebie w 4 zdaniach:Jestem szatynką i mam na imię Weronika,. Interesuję się modą, lecz lubię też pograć w minecrafta i piłkę nożną. W mc gram od 2 lat. JEstem bardzo miła i pomocna.

Dlaczego ty ?: Ponieważ uważam, że nadawałabym się tam idealnie. Lubię walki, ale nie głupie obok spawnu 1v1.

Przepraszam, że nie napisałam wcześniej, ale nie było mnie w domu. Gdy rekrutacja będzie znowu on to proszę rozpatrzyć moje podanie.

Opublikowano

Nick w minecraft: 4EvveR

Mikro: Mam

TeamSpeak3: Mam

Opisz siebie w 4 zdaniach: Jestem miły.Lubię pomagać innym w trudnych sytuacjach .Potrafię dogadać się z innymi .Także lubię kwadratową masakrę:D

Dlaczego ty ?: Ponieważ lubię grać na takich serverach typu kwadratowa masakra :P

Opublikowano

[>>] Nick w minecraft: trickshooter

[>>] Wiek: 16

[>>] Mikro: tak

[>>] TeamSpeak3: tak
[>>] Opisz siebie w 4 zdaniach:

Witam, nazywam się Wojtek, mam 16 lat i właśnie skończyłem gimnazjum. W minecrafta gram na prawdę długo i moja wiedza

na temat tej gry jest ogromna. Potrafię pisać poprawną polszczyzną oraz umiem się zachować.

Jestem na prawdę dobry w PVP oraz często grywam na serwerach HC.

Jest to jeden z wielu serwerów tego typu, na który piszę podanie. Na większość z nich się dostałem lecz rozpadły się one po kilku godzinach/dniach.

Mam nadzieję, że ten serwer będzie inny!

[>>] Dlaczego ty ?: nie ma lepszej osoby na to miejsce! ;x

Drużyna [Red/Blue]: red

Opublikowano

Nick w minecraft: misiuPL

Mikro: Tak

TeamSpeak3: Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach: Mam na imie Michal. Mam 16 lat. Jestem kreatywny i ogarniety !:

Dlaczego ty ?: Nie spinam, jestem towarzyski.

Drużyna [Red/Blue]: RED

Opublikowano

Nick w minecraft:TheKajzera

Mikro:Mam

TeamSpeak3:Mam

Opisz siebie w 4 zdaniach:Lubie grac na kompie.Lubie imprezowac ze znajomymi.Lubie piłkę nożną.Jestem uczciwy.

Dlaczego ty ?:Poniewaz ja nie jestem dzieckiem co płacze jak sie go zabije czy cos.

Drużyna [Red/Blue]:RED

Pojebany robicie serwer np 30 slotow i zapraszacie 30 osob tylko jak i tak nie bedzie tyle grało

Opublikowano

Nick w minecraft:Mati_b

Mikro:Tak

TeamSpeak3:Tak

Opisz siebie w 4 zdaniach:Lubię grać w minecraft poznawać fajnych i ludzi.Jestem miły i ogarnięty umiem się bić grałem już na wielu takich serverach.Mam 16 lat mam na imię Michał lubię pomagać i się zaprzyjaźniać.Jestem pomocy ni grifuję przed wojnom .

Dlaczego ty ?:Grałem już na wielu serverach tego typu jestem poza tym fanem kwadratowej masakry więc wiem o co chodzi w rozgrywce .

Drużyna [Red/Blue]:Blue

Opublikowano

Nick w minecraft:skajterpl

Mikro:Nie

TeamSpeak3:a mam

Opisz siebie w 4 zdaniach:jak na moj wiek jestem rozgarniety. Gram w minecrafta od alfy 1.2.6 wiec wiem co to gra z noobami.(do dzis mam koszmary) mam konto na yt ale nie jestem zbyt slawny. Jestem jak mandzio WREDNY :p

Dlaczego ty ?:Umiem byc dobrym lucznikiem wiec moge sie przydac do obrony

Drużyna [Red/Blue]:Blue(nawet w Team Fortress 2 biore blu)

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...