Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Aplikacja do zrobienia sieci wifi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zrobić sieć wifi bedąc połączonym z moją siecią wifi na telefonie bo wiem ze mozna jak sie ma internet w telefonie bez wifi ale zeby z wifi i zrobic siec wifi to nie widzialem. Czy jest taka aplikacja ?

Opublikowano

W telefonach HTC wiem że jest coś takiego że można zrobić z fona siec WI-FI.. Lecz nie wiem jak to dokładniej działa, i czy jest też ta funkcja w telefonach innych marek.

Opublikowano

Napisałeś to tak chaotycznie, że czytanie tego to katorga. Mogłeś zainwestować w kilka kropek i przecinków. Taka opcja jest (chyba) w standardzie androida. U mnie znajduje się w Ustawienia > Sieci zwykłe i bezprzewodowe > Powiązanie i przenośny hotspot.

Opublikowano

Aplikacja nie istnieje, aczkolwiek możesz to zrobić z telefonu.

Ustawienia -> Komunikacja -> Udostepnianie internetu -> i tam szukasz

image.png 

Opublikowano

@up ale ja chciałem zrobić sieć wifi na telefonie korzystając z sieci wifi z którą jestem połączony a nie z internetu z karty sim bo wiem że na komputerze tak było można

Opublikowano

ciężko zrozumieć że byle badziewne telefony ( czytaj -> bez przeróbek i konfiguracji kernela i systemu ) nie obsługują i NIE MOGĄ obsłużyć simplexu , sposobu nadawania karty wifi

kup router z AP i opcją repeatera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie, ponieważ nie masz 2 modułów ŁajFaj.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...