Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TopoModCraft[Dedyk][MODY][IC,][BC][IronChest][Działki]

grzesiu3203

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kuzwa dajcie IP bo ja w paczce nie mam! -.-

@edit

Kurwa na /warp survival plyne juz 10 minut łódką i wszedzie woda, po chuuj zrobiliscie warpa na srodku morza?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

po zainstalowaniu czarny ekran napraw paczke! na pewno dobrze wgralem

Masz jakis fajny server z modami ? masz malo graczy ? napisz domnie a zagram :D

Opublikowano

po zainstalowaniu czarny ekran napraw paczke! na pewno dobrze wgralem

Siemka prawdopodobnie nie usunąłeś META-INF z czystego mc, Albo usunąłeś meta-inf z czystego mc wgrałeś wszystko i usunąłeś meta-inf który jest w mojej pacze. Tego meta-inf nie można usuwać :)

Jakiej wielkości są działki? Jest RedPower(mod)?

Działki są 50x50 w miejscu które sam sobie wyznaczysz. Redpowera nie ma, ponieważ nie ma go jeszcze na wersje 1.5.2 :)

NIE WIEM CZEMU ALE PO ZAINSTALOWANIU ZGODNIE Z INSTRUKCJA WYŚWIETLA MI SIĘ CZARNY EKRAN NIE WIEM CZEMU

Siemka prawdopodobnie nie usunąłeś META-INF z czystego mc, Albo usunąłeś meta-inf z czystego mc wgrałeś wszystko i usunąłeś meta-inf który jest w mojej pacze. Tego meta-inf nie można usuwać :)

Kuzwa dajcie IP bo ja w paczce nie mam! -.-

@edit

Kurwa na /warp survival plyne juz 10 minut łódką i wszedzie woda, po chuuj zrobiliscie warpa na srodku morza?

IP jest w instrukcji ale i tak ci podam: topomodcraft.maxc.pl:25857

Sorka za to pliki przenosiłem z mojego 2 serwera Factions i tylko je modyfikowałem o warpach zapomniałem :(

Opublikowano

zaraz wbije na serwer i dam opinie a co do serwera czy macie ts3

@edit

serwer ogranięty lecz mało osób gra i brak admin zachęcam do wbicia na serwer i zagrania

i proszę aby jakiś admin wbil na serwer, a i mozna by bylo wgrać pare modów

Opublikowano

Siemka :P

Chwilowo wszyscy admini wyjechali na wakacje tylko ja 1 zostałem. Często wchodzę na serwer wczoraj jedynie wbiłem dopiero o około 3-4, ponieważ w dzień byłem nad jeziorem(każdy ma prawo do wyjazdu) a potem przyszli znajomi i tak się to potoczyło.

Opublikowano

Przepraszam za to, że nie jestem no-lifem i nie siedzę przed kompem 24/7 mam też prawdziwe życie...

A to, że spawn wysadzony to chyba nie moja wina, że ludzie nie umieją uszanować tego co ktoś zrobił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...