Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam Tibii Auto pod wersję 10.10 .

mr.shooter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję bota Tibia Auto na wersję tibii 10.10.

Po za tym skąd ściągać Tibie Auto ? Jest dużo stron które podają się za oficjalną, jednak dostałem już raz hacka, po za tym usunełem przed chwilą keyloggera ( Na szczęście jeszcze nic nie ukradł ).

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj już z tej strony TA i okazał się że miał w sobie keyloggera, na szczęście go usunełem. Dajcie mi bezpieczny link.

Proszę Cie.... to jest ich oficjalny download nie ma żadnego keyloggera , bo co nie działała Ci TA której nie ma jeszcze pod nową tibie to odrazu keylogger?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Kubiq1

Nie rób ze mnie idioty, pobrałem i zeskanowałem programem Malwarebytes Anti-Malware i wykryło keyloggera. Zresztą to typowe dla darmowych botów.

Opublikowano

Kubiq1

Nie rób ze mnie idioty, pobrałem i zeskanowałem programem Malwarebytes Anti-Malware i wykryło keyloggera. Zresztą to typowe dla darmowych botów.

To niezły agencik jestes , ten bot jest czysty bociłem na nim pare lat :)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Do tego wczoraj się ktoś na mnie logował, ponieważ wylogowałem się w mieście, a rano stałem przy banku ( Na szczęście nic nie znikneło )

Opublikowano

To moze najpierw zeskanujcie sobie kompa przed ściaganiem, a nie rzucacie oskarżeniami dookoła.

Ja używam TA od ponad roku i nic nie znikneło.

Opublikowano

Kocur

Ale keylogger jest z tej samej strony.

File name:

TibiaAutoSetup_2_30_0_for_10_10.exe

z tej strony co my podaliśmy:

File name: TibiaAutoSetup_2_30_0_for_10_01.exe

więc nie spinaj tutaj dupy tylko wyjdź na dwór

Opublikowano

File name:

TibiaAutoSetup_2_30_0_for_10_10.exe

z tej strony co my podaliśmy:

File name: TibiaAutoSetup_2_30_0_for_10_01.exe

więc nie spinaj tutaj dupy tylko wyjdź na dwór

Hmm. Aktualizacja jest 10.10 a nie 10.01, Ty podałeś do 10_01.

Opublikowano

Hmm. Aktualizacja jest 10.10 a nie 10.01, Ty podałeś do 10_01.

Bo nie wyszła jeszcze nowa wersja TA. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem pajace.

Opublikowano

Bo nie wyszła jeszcze nowa wersja TA. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem pajace.

Dobrze kolego, pisałeś już to na samym początku, że trzeba poczekać ale ja nie rozumiem po co ty porównujesz jego link z wersja niby 10.10 z twoją 10.01, jak to inny klient. Tak wgl to nie jest miejsce abyś wyzywał od pajaców <_<

Opublikowano

TibiaAuto nigdy nie miala keyloggera, sam bociłem na niej kupe czasu i nie dostałem nigdy przez nia hacka, nie wiem kto wam takie głupoty napisał że ma niby ,,keylogger'a..''

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...