Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak polaczenia w mc

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj, gdy jestem na nowym komputerze, grałem sobie na pewnym serwerze hardcore, wszystko było OK, gra podchodziła pod 120 fpsów, i nie miałem żadnych lagów komputerowych, jak i internetowych. Dzisiaj wchodząc na komputer, odpaliłem minecrafta i mając ping po 1300 na każdym serwerze, myślałem że to wina mojego internetu, więc zresetowałem router, oraz ogarnąłem wszystko, lecz lagi nadal się powtarzały, mój brat widział co robię, i u niego na komputerze w minecrafcie jest normalnie 20 ping, i nie ma żadnych lagów, lecz na moim pc jest po 1300 pingu i nie mogę nic zrobić, proszę o pomoc bo nie mogę grać. Dodam również że w grach takich jak league of legends mam 30 pingu co jest normalne, i gra chodzi bez żadnych lagów

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Jaki masz launcher mc

Premium/Bez premium

Jaka wersja

Jakie masz mody

Launcher ile waży

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie posiadam premium, laucher to laucher życzu mody to optifine + reis mini map wersja 1.6.2 laucher warzy 3,55mb

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Usun launcher by zyczu i lagi mina

Było sporo skarg na ten launcher przez lagi

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Masz wersje 1.6.2 i na nim optifine - a to dobrze. Teraz tylko zmień język na English (US) Jeśli nie podziała to zrób to co mówi @up3

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...