Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam słuchawek dla gracza.

d4n1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Aktualnie posiadam słuchawki Sould Blaster Tactic 3D Alpha, ale nie jestem z nich do końca zadowolony, chciałbym je wymienić na jakiś lepszy sprzęt.
Szukam słuchawek z mikrofonem.. ponieważ, nie używam wgl głośników, a siedzę po kilka godzin dziennie na ts/skype grając.
prosiłbym o podanie parametrów jakie powinny spełniać słuchawki, by były one dobre (ja sie na tym nie znam.. te pasma przenoszenia etc). Lub podanie jakiś konkretnych nazw.
Ważne, żeby były one duże, jak się siedzi z 5 godzin, żeby uszy nie bolały. Cena około 200zł, ale mogą być droższe.
Z góry dzięki.

Opublikowano

CAL'e lub shure srh240 + do tego ZALMAN zM-MIC1

btw. jaka karta dźwiękowa ? i pomyśl może o sprzedaży tych twoich słuchawek(to się kupi coś lepszego).

@up

te słuchawki co Autor ma są do dupy.

Opublikowano

Czyli nie ma sensu zbytnio zmieniac... Wez sobie Superlux HD668B, ale bez dźwiękówki nie będzie dobrego dźwięku... a dźwiękówki od 250zł są już OK.

@2up

W tej cenie może nie jedne z lepszych, ale i tak na tym usłyszy wszystko, co zdoła wystękać ta dźwiękówka i trochę więcej, więc... a jak sprawdzałeś możliwości na dźwiękówce za 70zł albo zintegrowanej to nie odczujesz jakości...

Opublikowano

Kup cal'e, w miarę dobry dźwięk mają na zintegrowanej(dużo lepszych od twoich aktualnych)

@up

sprawdzałem jeszcze na xonar ds i sprzęcie od technics.

Opublikowano

cal'e to jest pełna nazwa tych słuchawek? Bo jakoś ich nie mogę znaleźć, ani na googlach, ani na allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...