Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Shield błąd

CocaCola123123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pewien problem z metinem.Cały czas dzialał mi bez zarzutow do wczoraj.Chcialem wejsc kolo 9 rano na metina.Gdzie o tej porze mam neta cos kolo 200 kb/s.Patch poszedł sprawnie lecz hack shield (to male okno w prawym dolnym rogu) ładuje sie i wyskakuje taki bład "Hack shield update error hserror network connect".Udało mi sie wczoraj właczyc cos kolo 18 gdzie internet byl cos kolo 10kb/s.

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Mam internet z orange.Zawsze mi metin smigał dobrze.Teraz jakies sprawia klopoty.Aby mi metin sie właczyl musi byc bardzo wolny ... Ale nie zawolny bo bedzie inny bład przy patchowaniu.

Prosze o pomoc.Bo juz nie wiem co zrobic.

:(

A antywirusa nie mam .

Opublikowano

Albo masz mala spojnosc internetu, zobacz jaka masz predkosc w nocy okolo 1, czasami przepustowosc jest srasznie slaba i ciezko dostac sie na serwer.

random.jpg

Opublikowano

zrób obejscie hs

Jak to zrobic? Bo w tych tematach jestem zielony.

Albo masz mala spojnosc internetu, zobacz jaka masz predkosc w nocy okolo 1, czasami przepustowosc jest srasznie slaba i ciezko dostac sie na serwer.

o kazdej godzinie probowałem wejsc i nic z tego.

Co sadzicie o formacie kompa?Moze by cos dało?

Opublikowano

No format na pewno by pomogl, tylko musialbys gdzies zapisac wszystkie pliki byle bys ich nie stracil.

random.jpg

Opublikowano

No format na pewno by pomogl, tylko musialbys gdzies zapisac wszystkie pliki byle bys ich nie stracil.

Kij z plikami.Bo one tylko zasmiecaja mi kompa ;pp.Zgram na pendrajwa te najwazniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...