Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie działa Nostidla.pl

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano

Czemu nie działa mi serwer Nostidla.pl u mojego kumpla wszystko dobrze włącza mu się a mi jak naciskam ikonke serwera to pojawia się jakis error a bardzo chętnie bym pograł na serwerze ( patchserverlist i coś w nawiasie)

Opublikowano

Jak mam go niby zaktualizować? Bo serio nie wiem

Włączam ikonke servera i pokazuje się patcher i niby się patchuje ale zatrzymuje się na: crclist empty (errorcode=NEF404)

Opublikowano

Nie odpalaj patcherem!!! Pobierz łatke, ze strony Nostidla i włącz metina plikiem metin2.exe

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Wczoraj pobrałem Nostidle i osobiście gram na tym serwerze :)

Pokieruje Cię jak ja sobie zainstalowałem Clienta a więc :

• Wejdź tutaj :
    http://nostidla.pl/pobierz

Kliknij pierwszy buton DOWNLOAD,po czym nastąpi przekierowanie na Hosting i zaczniesz pobierać ,,Nostidla (bez instalacji)"

• Gdy pobierzesz całe po prostu wypakuj to sobie. Ja wypakowałem w Moich Dokumentach po czym otworzyłem folder i uruchomiłem Metin2.exe

• Zalogowałem się,zapisując passy i aktualnie podziwiam klimat panujący na serwerze.

Opublikowano

Być może masz starą wersję clienta. Najlepiej pobierz jeszcze raz najnowszą wersję.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...