Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana systemu

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już uzyskałem odpowiedzi na te pytania - Czyli mogę spokojnie zmienić system, bo:

- Gwaracja nie skończy się z tego powodu

- Sformatuje się tylko dana partycja (bo chciałem pliki schować na inną partycje)

- Ze sterownikami również nie będzie problemu (nawet narzędzie "Doradca Uaktualnienia" to potwierdził)

Czyli niedługo zmieniam system z WIndows 8 na Windows 7 :) Temat do zamknięcia

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

To tak, jak z rootem. Jak zrobisz, to tracisz gwarancję. Ale jak umiesz zrobić un-root, to nic ci się nie stanie. Chyba, że nie zablokujesz bootloadera, to koleś z serwisu wiesz, co zrobi, jak spyta sie czy robiłeś roota, a ty powiesz tak? Zrobi facepalm

Opublikowano

bzdury, nigdy w życiu system nie podlega gwarancji wraz ze sprzętem na którym jest zainstalowany i nikt nie może zmusić kogoś do ozywania konkretnego systemu na komputerze !

chyba ze serwis co go stawiał liczy na głupotę użytkownika który zapłaci za naprawę uszkodzonego,wiadomo gdzie ... tylko u nich !

z zawartością dysków, partycjami można sobie robić co się nam podoba, od tego jest dysk !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Okej, już wszystko jest dobrze ;) Potwierdzam wypowiedź RobeM-a - gwarancja obejmuje (w przypadku samsunga) sprzęt i ich "Recovery Solution", ale nie system, ponieważ samsung nie stworzył Windowsa.. Natomiast już przerzuciłem się w Windows 8 na Windows 7, widać wielką różnice - nic się już nie laguje, system chodzi jak na 4 rdzeniowy procesor, 6 GB ram i 7670M przystało :D Bo Windows 8 ciągle się ciął, długo musiałem czekać itp. a teraz - Wszystko idzie jak burza. Sterowniki wszystkie poinstalowane, system aktywowany - cud miód :D

Temat można zamknąć.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...