Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak aktualnie szybko zarobić PZ?

Aster2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewnie powtarzające się po raz kolejny pytanie, ale nie mogę znaleźć jasnej odpowiedzi w dziale. Mianowicie szukam sposobu na szybki zarobek PZ w aktualnych "czasach" Lola. Zalezy mi na tym, ponieważ tygodniowe zbieranie na postać jest troszkę męczące, grając po kilka godzin dziennie.

będą + za dobre fajne odpowiedzi.

Dziękuję

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

*Kupić bosty

*robić referale ( 5 lvl 250 pz )

*wygrywać ~80pz

Możesz spróbować dominiony. gra się szybko, więc możesz zrobić więcej dominionów niż normali ( troche mniejsza stawka, lecz się wyrównuje )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Graj aramy z ip boostami, w tydzien zarobisz ok. 7-8 k pz

@edit...

zapomniałbym, Netrodal da warna zapewne xdd

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Grać i tylko grać. Ew. możesz spróbować refale wbijać, to się średnio kalkuluje (5 gier musisz zagrać i masz 250ip z tym że krótkie są one). Najlepiej opłaca się grać na aramach, a już ze 100% pewnością opłaca sie wbijać tam 1st wina.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Najlepszy sposób według mnie to Trybunał

Wejdz na strone Leagueoflegends.com

Nacisnij "trybunał"

I tam będziesz miał głosowanie , czy należy się tej osobie ban , czy nie( wszyscy prawie klikają zawsze Ukarz) Możesz robić 20 takich spraw dziennie , jedna dobrze wykonana = 15 IP, więc możesz np podczas ladowania w bitwe to zrobić
i już dziennie dostaniesz około 300 IP więcej

Opublikowano

@up weź wyjdź człowieku, IP za trybunał już od dawien dawna się nie dostaje, kiedyś można było zarabiać 70 IP dziennie za to.

Kup program na forum BoLa który sam rozgrywa dominiony, dodatkowo możesz zakupić IP Boosty i zostawić takiego bota na noc.

A jak chcesz bez botów to wiadomo IP Boost na wygrane i dni razem + Domioniony

Opublikowano

Jestem w 99% przekonany, ze autor i tak tego tematu juz nie czyta... W ogole po chuja taki temat zakladac to ja nie wiem. Tak samo mozna byloby sie spytac; jak moge szybko zarobic na studia dostajac 8zł/h jako kelner, odpowiedz jest rownie prosta i glupia jak pytanie, poprostu pracuj dluzej, tak samo tutaj, graj dluzej to sie uzbiera. *facepalm*

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...