Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Atak Mają Bronie Na 80+

Taliu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodałem bronie na 80lv+ do swojego servera ale one maja 0 ataku wie ktoś jak dodać do tych broni atak szukałem TuT ale nie znalazłem

Opublikowano

Gra nie zostala do konca zrobiona wyliczenie tego ataku jest proste lecz by po wprowadzeniu go nie byl przeklamany to juz inna bajka sa dwie spore mapy i 3 mniejsze nie wprowadzone wogule do gry z robieniem tych broni tez nie jest tak jak ktos sobie tak wymyslil bo generalnie nie ma to sensu (z ninfy bron dla 3 klas robimy swiety miecz tylko dla sury) zostaje Lwi miecz jak by tak wszystko porobic a z niego jaka bron bedzie ???? o tym kolo zapomnial bo wymyslal to pod koncowy 99 lvl. A o takiej nie znanej wam broni jak Dzwon Szczęki Smoka i pare innych co do Dzwon Szczęki Smoka jest w bazie item_proto firmy yamir w cliencie gry by nie bylo ze zmyslam ;P , generalnie widac nawet ze skile sa nie dokonczone bo w plikach systemowych po P jest jedna tabela zkonczona i nastepna niedokonczona. Statystyki sa nie zmaksowane ten lvl 99 to tez jakos nie tak bo u sury wypada 103 lvl jako max (o zmaksowane skile mi biega) a i tak nie zmaksuje sie statystyk, sporo by pisac do dokonczyc to co yamir dotejpory zrobil to lepjej nie gadac ile to czasu nawet Gameforge 4D niebyli na tyle cierpliwi ze zafundowali nam na sam poczatem ostra BETE.

W bazie danych navicat itemy w Item proto sa nie kompletne koncza sie na 5050 - 5057 cos takiego i jest klopot z zrobieniem w broni dla szamanek.

Z broniami trzeba ostro przemyslec bo z tego co opczailem sprawe to 99 lvl to nie jest ten ostatni to sie da zmienic i wtedy te bronie mialy by sens.

Pozdrawiam serdecznie i milego dopracowywania gry bo jak sie zakladalo serwer to sie nie wiedzialo o tych wszystkich bajerach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...