Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Szukam hacków na PL

GRZMOT990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Chciałbym was spytać czy znacie jakieś: Cheat,Bot,Hack do 4story Global [PL] Jeżeli tak to czy moglibyście podzielić się z nami tą wiedzą?

Chodzi mi np: o Hack dzięki któremu nie leci exp a tylko Gold z mobów czyli NP:Stop na exp lub jakieś inne.

typu Teleport hack,DMG hack, itp...

Prosiłbym również aby nie nabijać postów zbędnymi wypowiedziami gdyż takie nie rozwiążą pytanie lecz wręcz przeciwnie pogorszą jego "sytuacje".

Prosiłbym też o sprawdzone Cheat. A nie zawirusowane pliki typu GOLD hack bo w rzeczywistości 99% tego typów hack to keylogery.

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Jedyny działający hack na pl to hack od Dr.Bob. Działa na wszystkich serwerach i w vip'ie jest chyba "One Hit Kill", jedyny minus to to że hack jest płatny. Więcej info znajdziesz na epvp.

http://www.elitepvpers.com/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/2287662-new-dr-bob-multihack.html

Jeżeli interesuje cię zakup tego hacka pisz do Dr.Bob.

PS. Nie istnieje żaden inny hack na PL'a ( działający :))

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Witam Serdecznie

Mam pytanie:Czyli po za tym cheat nie ma już żadnego do Globala [PL] chodzi mi o farmboty i tym podobne?

GRZMOT.

Opublikowano

Nie istnieje żaden hack poza tym działający na PL'u.

Opublikowano

Witam Serdecznie

​A czy mógłbym spytać ile taka transakcja będzie mnie kosztowała bo niestety żyjemy w biednym kraju ... :P

Mogę kupić go tak w granicach rozsądku nie za bajeczne sumy ...

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Chyba coś około 15-20 euro 1 miesiąc.

Opublikowano

witam serdecznie

Jak to 1 miesiąc czyli on jest okresowo czasowo płatny... Mogłeś wspomnieć o tym na początku ....

Ile to byłoby miesięcznie na ZŁ [PL] ?

Pozdrawiam.
GRZMOT.

Opublikowano

witam serdecznie

Jak to 1 miesiąc czyli on jest okresowo czasowo płatny... Mogłeś wspomnieć o tym na początku ....

Ile to byłoby miesięcznie na ZŁ [PL] ?

Pozdrawiam.

GRZMOT.

Około 70-100zł ( cenę można uzgodnić z Dr.Bob).

Opublikowano

WITAM SERDECZNIE

ILE! xD Wiesz ja nie jestem bankomatem żeby za program tyle miesięcznie płacić heh ;/

A wiesz może czy zadziała Darmowa wersja cheat by Alex? Podobny tylko mniej funkcji.

http://www.elitepvpers.com/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/2050469-4story-eg-hack-free-alex98.html

POZDRAWIAM.

GRZMOT.

Opublikowano

Nie nie zadziała na pl'u bo to hack na EG.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Z tego co wiem nadal działa i można go zakupić na epvp.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam Serdecznie

Chciałbym was spytać czy znacie jakieś: Cheat,Bot,Hack do 4story Global [PL] Jeżeli tak to czy moglibyście podzielić się z nami tą wiedzą?

Chodzi mi np: o Hack dzięki któremu nie leci exp a tylko Gold z mobów czyli NP:Stop na exp lub jakieś inne.

typu Teleport hack,DMG hack, itp...

Prosiłbym również aby nie nabijać postów zbędnymi wypowiedziami gdyż takie nie rozwiążą pytanie lecz wręcz przeciwnie pogorszą jego "sytuacje".

Prosiłbym też o sprawdzone Cheat. A nie zawirusowane pliki typu GOLD hack bo w rzeczywistości 99% tego typów hack to keylogery.

GRZMOT.

@up

To właśnie napisał kolega. Aby nie nabijać postów...

@Topic

Hikary ma rację, na pl'a i do reszty najlepszy jest od Dr.Bob'a Ale nie opłaca ci się wg kupywać żadnych hacków bo to jest tylko program... Do tego na pl'u są dzieci które też coś takiego będą chciały lecz. Cena jaką wynosi dr bob to Ok. 1€ - 4.20 zł czyli 20*4.20 wynosi ok 80/85 złotych :P, Jeżeli zależy ci na tak szybkim expie Polecam jakiś priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...