Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artmoney Problem

Wloowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

A więc mam taki problem, że nie mogę wkleic sobie broni, a to dlatego, że kiedy nacisnę na przycisk "Search" to pisze "Process not found".

Robię wszystko jak trzeba, czyli włączam Warrock, loguje się, włączam Artmoney, rozwijam listę i zaznaczam proces Warrock, po czym naciskam Search i wtedy wyskakuje błąd "Process not found".

Proszę o pomoc.

PS.: Jeżeli to nie ten dział to proszę nie krzyczec i spamowac, ale poinformujcie mnie gdzie mam napisac ten post.

Opublikowano

Omg, czy ja niewyraźnie pisze ???

~"Robię wszystko jak trzeba, czyli włączam Warrock, loguje się, włączam Artmoney, rozwijam listę i zaznaczam proces Warrock, po czym naciskam Search i wtedy wyskakuje błąd "Process not found"."~

Opublikowano

Mam ten samproblem ale tylko na Viscie na Xp normalnie mi chodzi. Zobacz czy tak jest u Ciebie...

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

Bo na viście trzeba włączyć ArtMoney poprzez kliknięcie prawym przyciskiem myszy i uruchom jako administrator.

Ja też tak miałem.

n3ntiaqj0.jpg

Opublikowano

Nom spr i chodzi tu i tu ;] thx ^^ ;]

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...