Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominać bana na Teamspeak?

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam taki problem,ze nie wiem jak ominac bana na ts,moze mi ktos wytlumaczyc po kroku co trzeba zrobic?bo mnie zbanowali a chce dalej troll'owac ;d

Opublikowano

Teraz to nawet zmiana IP nie pomoże... trzeba wyjebać jakieś logi z systemu gdzie to sie zapisuje, bo niestety te nowe pliki takie sa ;/

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

@ up takich głupot jak gadasz to nie słyszałem w życiu!!!

@top.

Tworzysz nowy identyfikator, wybierasz go podczas łączenia z serwerem.

Zmieniasz IP jeśli masz zmienne lub zmieniasz je programem. ;)

Opublikowano

@ up takich głupot jak gadasz to nie słyszałem w życiu!!!

Dużo serwerów Ts3 poblokowało wejścia pod VPnem dlatego też na część programów które są w wersji " Trial " nie wejdziesz. Uruchamiając program dostajesz standardowe IP które może mieć każda osoba posiadająca tego VPNA . Dajmy np CyberGhost VPN jeżeli masz wersje trial masz do wyboru z 5 IP : Niemieckie , Polskie , Amerykańskie , Holenderskie i jeszcze jakieś. Każda flaga ma inne IP owszem ale zmieniają się tylko porty. Więc administratorzy Tsów pododawali bany do Ban Listy i nie połączysz się :).

Owszem chyba że masz wersję full danego programu to wejdziesz na którymś z IP :).

Co do tematu ściągnij sobie jakiegoś VPna dobrze by było w wersji Full byś mógł korzystać z większej możliwości wybrania IP. Instalujesz zmieniasz sobie IP np na Niemieckie wchodzisz w identyfikację tam tworzysz nową potem wchodzisz w bookmars dodajesz nowe konto i nakładasz na nią identyfikację którą stworzyłeś :).

Opublikowano

Jak kolega napisał wyżej, wystarczy stworzyć nową identyfikację, tutaj chodzi bardziej o Unique ID, każda identyfikacja ma inne Uniqie ID, na które jest zapisany ban i dodatkowo na ip. Wystarczy zmienić Unique ID czyli zrobić nową identyfikacje, zmienić ip i można znów wbić :)

Opublikowano

Jak masz neonstrade to masz zmienne IP spróbuj tego. Jak masz bana na ip to nie wiem :D

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

ale wy tu duzo wiecie , boziu .. Nie wiem czy to u mnie sie tak zdupilo czy zablokowali to ale zmienne IP juz Ci nie pomoże , wiem o tym bo sam juz sprawdzalem .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

zmieniłem ip , id i nic\

@edit u mnie nie da sie ominąć ale na innym serwerze udało mi sie

Pomogłem? Daj lajka ;)

trorek.png 

Opublikowano

Mam chyba pewien sposob na ominiecie tego bana , ale nie jestem pewien wiec nie podam , potem dam edita jak zadziala wyjasnie co i jak Pozdro :)

Wystarczy zmienic IP , ID oraz zainstalowacod nowa TeamSpeak'a

1377774857-U369478.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Nowe ID, nowy nick i Cyberghost.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Temat został otwarty już ponad rok temu użytkownik konta już nie ma także wydaje mi się, że mogę temat zamknąć aby nie robić zbędnego spamu.

Opublikowano

Temat został otwarty już ponad rok temu użytkownik konta już nie ma także wydaje mi się, że mogę temat zamknąć aby nie robić zbędnego spamu.

Otworzyłem, na forum nie ma pojęcia odkop.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...