Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] SG UDYR DOSTĘPNY

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin jest mega i o 100x lepszy od pulsfire ez'a, dlaczego?

- 4 różne animacje aa,

- 4 różne animacje cofnięcia się do bazy,

- 4 avatary,

- 4 tła profilowa,

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak dobrze było wygrać miesiąc temu turniej i tydzień temu dostać 3200 RP + Tryumphant Ryze. Można powiedzieć, że niezły darmowy prezent sobie zrobiłem :3.

Super, że są 4 ikonki i bannery. Tygrys ładnie pasuje do złotej ramki. Animacje też boskie. Najlepiej wygląda stancja niedźwiedzia, potem chyba żółwia. Czas zacząć go ogarnąć!

Opublikowano

Skin przez pierwsze 4 dni będzie kosztować tyle ile kosztuje, ale po tych 4 dniach jego cena wzrośnie do 3250 RP, także kupujcie szybciej! :P
Co do skina to kozacki, tak samo jak ten login screen ;3

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Login screen powala na kolana , a co do skórki to nie ciągnie mnie jakoś do kupowania skórek , wolę kupić jakieś jedzenie (nie , nie jestem gruby) .

giphy.gif ­

Opublikowano

Skin jest mega i o 100x lepszy od pulsfire ez'a, dlaczego?

- 4 różne animacje aa,

- 4 różne animacje cofnięcia się do bazy,

- 4 avatary,

- 4 tła profilowa,

I właśnie to mnie wkurza. Jak wchodził Pulsefire ezreal to żadnej historyjki , żadnego loading screenu tylko jebneli 4 modele itd. Skin udyra fajny ofc.

Opublikowano

Skorka spoko ale teraz jest najazd noobow grajacych udurem, przed chwila juz udyr gral z skinem tym nowym na rankedzie to tylko nafeedowal ;D

Opublikowano

ta ja przedchwila w druzynie przeciwnej mialem udyra 0/13/3 na prawde kozaczyl :)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

skin slaby ,pullsefire lepiej prezentuje sie w grze i te animacje z zabijania minionow yhm to jest piekne

zreszta po co mi to? mam bola i skin hacka i widze animacje reszta nie musi

­

Opublikowano

Za 15min lece do groszka po psc xD

Ogółem wdg mnie opłaca się kupić, szczególnie dla mine.

Nigdy nie byłem za skinami, ale ten jest normalnie zajebioza, więc kupuję bo tani :P Lepiej kupić teraz niż płakać potem że za 3k RP co jak dla mnie jest przegięte troszku.

Ogółem bardzo mi się podoba, kupuję na 100%, i myślę że zadowolony to ja będe :p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Mi chyba jako jedynemu się nie podoba ten skin. o.O Lepszy jest Primal albo normalny (nie widziałem jeszcze Black Belt). Najśmieszniejsze jest to że każdy zaczął grać Udyrem i ciągnie praktycznie z tego samego poradnika na mobafire. :D

Opublikowano

Jak dla mnie ta skórka jest chujowa...
Stoi 2k RP a nie dodaje nic. Lepiej kupić sobie 2/3 inne skórki niż wydawać 2k rp na to gówno...

PS. EPIC login scern jest tylko chwytem reklamowym. Nie dajsie się nabrać !

Opublikowano

skin op, ale martwie sie nerfem udyra [zapewne go znerfia xD]

Opublikowano

Ja nie wiem jak wy co runde spotykacie tego udyra ze skinem bo ja od wprowadzenia go ani razu go nie spotkałem a mam 30 lv :P

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Spotykam go średnio co dwa mecze z tą skórką i najgorsze jest to, że idzie top/jungle/bot a nawet mid -.-' Ja nie wiem co ludzi z nim mają, ale to nie jest fajne. Dużo trolów, a taka dobra postać była :D

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego widzę tą skórkę co 2 mecz i zawsze jest to mid z itemami na jungle?

Opublikowano

Pewnie grasz na bronzie lub silverze :) Oczywiście bez obrazy...

To jest przejściowe chwilowo każdy ma "napał" na tego championa wraz skinem wkrótce będzie mało pickowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...