Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Największy dps

Revinu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć która z postaci robi największy dps w końcowej fazie gry (end game) i będzie często brana na instancje. Głównie chodzi mi o porównanie wizarda rogue i 2h warriora. Za opinie dziękuje :)

21.jpg

Opublikowano

lotrzykiem sobie nie pochodzisz na dungeony ja ci polecam GF zbrojeny strażnik-blokujesz sie tarcza a do tego jednoczesnie nawalasz niemaly dmg

Opublikowano

lotrzykiem sobie nie pochodzisz na dungeony ja ci polecam GF zbrojeny strażnik-blokujesz sie tarcza a do tego jednoczesnie nawalasz niemaly dmg

Rly? Rogal jest zawse pierwszy na dungeonie w liczbie zadawanych obrażeń.

Opublikowano

Grałeś chociaż nimi na "end game"? Bez dobrego wsparcia kleryka lub jakiegokolwiek dpsa pada jak mucha...

Rly? Rogal jest zawse pierwszy na dungeonie w liczbie zadawanych obrażeń.

Jemu mogło chodzić o to, że w grze jest sporo łotrów. A jak wiadomo, im więcej tym trudniej się dostać do pt.

Opublikowano

Maxiumus, to racja, ma największy dmg... w jeden cel. Natomiast GWF atakuje wszystkie cele w około i dzięki niemu padają wszystkie słabsze moby, sprawdź sobie ranking najwięcej zabitych mobów, a nie zadanych obrażeń :)

GWF ma zdecydowanie lepsze hity od wizarda, wiem, bo nim gram i jest bardzo dobrą postacią.

Opublikowano

Łotrzyk chętnie jest brany na instancje na lvl'u 40+ ze względu na skille niwelujące obrone mobów, co bardzo pomaga na boss'y. O reszcie się nie wypowiem, bo nie wiem :)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...