Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spawn w Gotham villains

Erni304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od pewnego czasu z kumplem gramy w dc i postanowiliśmy stworzyć nowe postacie w villains i razem poprzechodzić misje, gdy kumpel pierwszy przeszedł ten tuturial to od wejścia w teleport pojawił się w gotham w tym klubie i tam miał misje.A ja po przejściu i wejścu do teleportu pojawiłem się w Metropolis Klubie.

Tworzyłem jak głupi 3 postacie 3 razy przechodziłem ten tuturial i dostałem martwice mózgu, po kolei wchodził do teleportów i NIC !!!

Proszę o pomoc jeśli wiecie jak mieć spawn w Gotham.

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

sadze, ze to moze miec zwiazek z mentorem, jakiego wybierzesz...

nic prostszego w sumie, nie musisz tworzyc od nowa postaci - z posterunku w Metropolis udaj sie do Hall of Doom i tam poszukaj teleportu do Gotham.

Opublikowano

nic prostszego w sumie, nie musisz tworzyc od nowa postaci - z posterunku w Metropolis udaj sie do Hall of Doom i tam poszukaj teleportu do Gotham.

Ale nie, ja wiem o tym że jest teleport do Gotham, lecz gdy ja się zespawnie po tym tuturialu w Metropolis to mam całkowicie inne misje niż mój kolega który po tuturialu zrespawnił się w Gotham

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

Ooooo..dobra chodziło o mentora dzięki wielkie.Wybrałem Jokera i się zespawniłem w Gotham.Close

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

wiekszosc misji sie pokrywa, wiec nie ma problemu zeby isc na nie razem. dodatkowo, gdy wybraliscie innego mentora, to dopuki jestescie w grupie macie mozliwosc wejscia na instancje przypisane dla swoich mentorow we dwojke - wejscie do niej pojawia sie zaraz po tym jak gracz posiadajacy danego mentora wejdzie do srodka - takze nie ma najmniejszego problemu :)

temat chyba wyczerpany /close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...