Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ` Neutria.pl - Co to w ogóle jest ? [#1]`

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki wykonała ta osoba co mówisz, co nie zmienia faktu, że mimo ich starań daliście ciała. Przynajmniej jesteście bogatsi o doświadczenie ;)

No nie wiem, ja rozumiem podział prac w ten sposób, że jedna osoba robi swoje, a druga swoje. :|

Opublikowano

No nie wiem, ja rozumiem podział prac w ten sposób, że jedna osoba robi swoje, a druga swoje. :|

Dlatego piszę, jesteście bogatsi w to doświadczenie co do systematyczności pracy.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Odpowiem Ci jedno "Vertia". Tak, to Twój zajebisty nie wypał. :|

Co do Sathira, nie byłem tam Technikiem, tylko clientmasterem.

Pliki wykonał Jakub(kto wie ten wie).

Co do mojego wieku, to chyba nie wiesz z kim rozmawiasz.

Tak samo jakbym jechał po Twoich okularkach(?). :|

Pozdrawiam, zastanów się co piszesz i do kogo to piszesz.

Co do tej roboty, to moim zdaniem nie powinieneś mieć dostępu do internetu.

"Kozak w necie, pizda w świecie." - niestety tak to w tym przypadku wygląda.

Dobra, cześć Kamilu, przemyśl to co piszesz.

Vertia padła przez to że w teamie znalazły się nie odpowiednie osoby zresztą znasz Arka i Arsoba to możesz się spytać jak to było z tym shellem na forum : C

A twoje serwy i twojej ( serwerowni ? ) EnterGames to po prostu " stabilne nie wypały " ruszacie macie włamy , ale stoicie tylko po co stać z serwerem gdzie gra 200 osób ?

I weź się tych kompleksów pozbądź bo każdy negatywny post odbierasz jako " HEJT , CO ZA HEJTER , NO HATERY SAME HATERY "

Człowieku wez się zastanów i prze analizuj to co ci ludzie piszą ty nawet postów nie czytasz tylko nicki. Widzisz jakiś nick osoby za która nie przepadasz nawet posta nie przeczytasz i od razu piszesz , ALE HEJTER NO JA NIE MOGĘ NA BOGA SAME HEJTERY.

Między krytyką a hejtem jest jakaś różnica polecam to przemyśleć.

@topic

Serwer nie przypada mi do gustu , i pewnie nie wbiję bo w Teamie jest " Adas " który jest po prostu dzieckiem i nie dorósł jeszcze nawet do metina , z taka administracja nie mam zamiaru grac : )

mimo wszystko życzę udanego startu..

Pozdr.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ale gruba spina widze, w sumie teodora nie znam i nie mam zamiaru hejtować ale patrzac na jego sygne to tylko azmal cos osiaga a reszte serwerow tam wypisanych to nigdy na oczy nie widzialem wiec w jakis topowych zaden nie byl...
A co do stabilnosci nie polecam wam brania hosteamu bo pada ostatnio co chwile ze wzgledu na ddosy topowych serwerow czytaj ravia itd ;/ niestety przez metina hosteam upada...

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Ale gruba spina widze, w sumie teodora nie znam i nie mam zamiaru hejtować ale patrzac na jego sygne to tylko azmal cos osiaga a reszte serwerow tam wypisanych to nigdy na oczy nie widzialem wiec w jakis topowych zaden nie byl...

A co do stabilnosci nie polecam wam brania hosteamu bo pada ostatnio co chwile ze wzgledu na ddosy topowych serwerow czytaj ravia itd ;/ niestety przez metina hosteam upada...

Isamu nich najpierw zabezpieczy tą ravię, bo coś często mu pada.

Opublikowano

Ponownie wyjebałem z butów. Po pierwsze Sathira tworzył Nismo - pliki, więc nie zwalaj na niego, bo miał mało czasu na odbugowanie ich. Ch*jowy jesteś ty i twój komentarz, syf EG? Teodor zna się na rzeczy i jestem pewien, że ciała nie damy, poza tym Ty jak zawsze wróżbita Maciej, który wie, jak serwer będzie wyglądał i co z niego wyjdzie. Irytuje mnie już gimbusowe przepowiadania przyszłości przez takich ludzi jak ty, szczególnie, że nawet prawdy o Sathirze nie znasz a piszesz.

Hiii..

Po pierwsze do tej pory moje wróżby się sprawdzały :) mówiłem że triador max miesiac :) i tak będzie z 2k graczy zrobilo się ledwie 400 .. :(

Jezeli wasz serwer wytrzyma dwa tygodnie to cud ale i tak bedzie grac na nim 100 osob max

Co do Teodora i sathiru..

Tak serwer był Nisma ale to Teodor w 90%-ach go budował i wybudował ruine. Chyba najlepszy bug to był na pustyni gdzie Trujący Pająk miał 1 hp :)

Z tym tak samo bedzie w dodatku Ty w teami amator z poradników na MPC.

Hmm. nie wiem może moja wrozba sie myli.. spróbuję rzucić kośćmi i zobaczę jaką jego przyszłość .

Pozdrawiam Roman ;-]

08945921259705007813.png

Opublikowano

Wcale nie prawda z tym Teodorem bo o ile mi dobrze wiadomo zajmował on się clientem. Rozumiem że chcesz go na siłę oczernić (nie wiem czemu) ale miej chociaż prawdziwe argumenty na to.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

JEZELI TO HARD/MEDIUM TO PEWNIE ZAWITAM.

ALE W TYCH SZKATUŁKACH NEUTRI DAJCIE DROP 5x Int/Zycie/Obrona/Atak Boga Smoków

KIEDY MNIEJ WIECEJ START ?

AHA TEODOR PRZYŁÓŻ SIE DO TEGO SERWERZE ZEBY NIE BYŁO KALPY JAK Z SATHIREM ;P

Opublikowano

Ohh Alistria to syf? mają więcej nowości niż te wasze hardy, na których jest wszystko to samo czyli :
-DC

-DT

-SMOK

-Wieza orków? czy co dodacie dla mniejszych lvli?
-bojowy-tryton-i ta nowa bron z pl'a

-stal-niebianka-i ta nowa zbr. z pl'a

-drop skrzynek

ahh w chuj nowości ludzie mają na tych hardach ^^

a w is co będzie?
Zmianki x200 za 20zł

dodania x200 za 20zl

egzo/rady x 55 za 30zł

wierzhowce za 20 zł

kostiumy

fryzury

i chuj wie co ... każdy wie, że harda robi się tylko pod zarobek, pa

Opublikowano

Bo harda trzeba umieć zrobić umiejętnie?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...