Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ` Neutria.pl - Co to w ogóle jest ? [#1]`

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam bo teudora :|

@top

Just kidding bro, może wyjść ciekawy projekt. O stabilność się nie ma co martwić+reklama Sh4ke. Eh, żebym miał też szczęście reklamowania serwera...^^

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

• Beka theodor robi te serwery i każdy to mega syf :)

To chyba tylko w twoim mniemaniu tak jest. Mi się pracuje bardzo dobrze z EnterGames i na pewno was nie zawiedziemy z serwerem.

Opublikowano

• Beka theodor robi te serwery i każdy to mega syf :)

Trzeba zareklamować Alistszit? No chyba jednak hejterzy nie wytrzymują.

Szkoda mi takich ludzi jak Ty, nie pozostało im nic innego do roboty tylko hejt.

Co do Ciebie, to boisz się ujawnić kim na prawdę jesteś?

Szczerze? Szkoda mi na Ciebie czasu. :|

#guwno.

Opublikowano

Szkoda mi takich ludzi jak Ty, nie pozostało im nic innego do roboty tylko hejt.

q.q Jestem cześć !

Ty jesteś jakimś dzieckiem , jak ja reklamuje alistrie ? Nie napisałem że zapraszam na Alistrie bo twój serwer to będzie gówno . ale taka jest prawda wszystkiego w czym dotychczas macałeś palce to totalne gownianie serwery które nawet nie postały dłużej niż parę dni :)

oLqzgYC.png

Opublikowano

Sam parówo jesteś szit.

64562221938.png

Opublikowano

q.q Jestem cześć !

Ty jesteś jakimś dzieckiem , jak ja reklamuje alistrie ? Nie napisałem że zapraszam na Alistrie bo twój serwer to będzie gówno . ale taka jest prawda wszystkiego w czym dotychczas macałeś palce to totalne gownianie serwery które nawet nie postały dłużej niż parę dni :)

Pokaż może Twoje serwery, w których Ty maczałeś swoje palce, bo jak dla mnie jesteś zwykłym zerem. Nie powinieneś wypowiadać się na mój temat.

#guwno.

Opublikowano

Pokaż może Twoje serwery, w których Ty maczałeś swoje palce, bo jak dla mnie jesteś zwykłym zerem. Nie powinieneś wypowiadać się na mój temat.

Popatrz na swoją sygne widzisz same chujowe serwery , popatrz na moją widzisz dobry serwer . Teraz z powrotem na swoją i znowu widzisz słabe serwery , wiemy że chcesz bezy twoje serwery były jak alistria , niestety to nie możliwe.

oLqzgYC.png

Opublikowano

qq słuchaj sam zacząłeś jechać po Teodorze, ten temat dotyczy serwera a nie jego. Nie jest tutaj napisane : Wyraź opinię o Teodorze w tym temacie. Proszę oceniać serwer a nie jego. Poza tym jak już jesteś tak negatywnie nastawiony, to po co dalej konwersujesz? Daj sobie spokój, odetchnij , wyjdź na dwór i tyle. Ostatni raz proszę - to nie jest temat Alistri czy jakiegoś innego serwera.

To chyba wszystko wyjaśnia :

zw3m3y.jpg
Opublikowano

Popatrz na swoją sygne widzisz same chujowe serwery , popatrz na moją widzisz dobry serwer . Teraz z powrotem na swoją i znowu widzisz słabe serwery , wiemy że chcesz bezy twoje serwery były jak alistria , niestety to nie możliwe.

A na mnie mówisz dziecko. :|

Dobra koleś nie spinaj się już tak, bo ci ping skacze.

Chciałeś zabłysnąć, ale zbytnio nie masz czym. :|

#guwno.

Opublikowano

Serwerek zajebisty ale mnie to nie pozdrowiono :|

Pozdrowię Cię w następnym odcinku przepraszam ;c

Fajny serwerek sie szykuje.Zycze wam udanego startu,powodzenia w rozwoju.

Dzięki bardzo, staramy się jak możemy.

Opublikowano

# Noo to hejtujemy #

:) :) :) :) :)

Technik Teodor + Budowa serwera = w ch*j bugow :)

Sathir.eu serwer Teodora porażka i to mega mega .. !

Bugi z bety które były zgłaszane były również na oficjalu.

Bug na bugu , a pan Teodor mowi "spokojnie sytuacja opanowana nie ma obaw do paniki " :)

Dlatego nie zagram i nie polecam kolejnego syfu EG

Teodor dam Ci dobrą rade :)

Zmień nick na mpc forum bo jak ktos widzi Twój nick ze jesteś w jakimś teamie to odrazu odstrasza ludzi , na serio :)

08945921259705007813.png

Opublikowano

# Noo to hejtujemy #

:) :) :) :) :)

Technik Teodor + Budowa serwera = w ch*j bugow :)

Sathir.eu serwer Teodora porażka i to mega mega .. !

Bugi z bety które były zgłaszane były również na oficjalu.

Bug na bugu , a pan Teodor mowi "spokojnie sytuacja opanowana nie ma obaw do paniki " :)

Dlatego nie zagram i nie polecam kolejnego syfu EG

Teodor dam Ci dobrą rade :)

Zmień nick na mpc forum bo jak ktos widzi Twój nick ze jesteś w jakimś teamie to odrazu odstrasza ludzi , na serio :)

Ponownie wyjebałem z butów. Po pierwsze Sathira tworzył Nismo - pliki, więc nie zwalaj na niego, bo miał mało czasu na odbugowanie ich. Ch*jowy jesteś ty i twój komentarz, syf EG? Teodor zna się na rzeczy i jestem pewien, że ciała nie damy, poza tym Ty jak zawsze wróżbita Maciej, który wie, jak serwer będzie wyglądał i co z niego wyjdzie. Irytuje mnie już gimbusowe przepowiadania przyszłości przez takich ludzi jak ty, szczególnie, że nawet prawdy o Sathirze nie znasz a piszesz.

Opublikowano

qqqqq2 to ScreamMyName, huehuehuehue biczys!

Opublikowano

Ponownie wyjebałem z butów. Po pierwsze Sathira tworzył Nismo - pliki, więc nie zwalaj na niego, bo miał mało czasu na odbugowanie ich. Ch*jowy jesteś ty i twój komentarz, syf EG? Teodor zna się na rzeczy i jestem pewien, że ciała nie damy, poza tym Ty jak zawsze wróżbita Maciej, który wie, jak serwer będzie wyglądał i co z niego wyjdzie. Irytuje mnie już gimbusowe przepowiadania przyszłości przez takich ludzi jak ty, szczególnie, że nawet prawdy o Sathirze nie znasz a piszesz.

Piszesz jakbyś był conajmniej w teamie tego Sathiru.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Piszesz jakbyś był conajmniej w teamie tego Sathiru.

Nie jestem / nie byłem w team, ale irytuje mnie głupota ludzka i nieumiejętność używania mózgu.

Opublikowano

Nie jestem / nie byłem w team, ale irytuje mnie głupota ludzka i nieumiejętność używania mózgu.

I dlatego bronisz swojego członka teamu bez żadnych podstaw?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

I dlatego bronisz swojego członka teamu bez żadnych podstaw?

Bronię bez podstaw? A czy to ja pisałem, że mój serwer to gówno i pełny bugów?

Opublikowano

Kolejny serwer teodora czyli gowno ;) zreszta czego sie spodziewac po czlowieku ktory ma 13 czy 14 lat hmm/.. to nie jest robota dla ciebie bedzie powtorka z Sathira ?...

Lecz zycze powodzenia zobaczymy co z tego bedzie ;)

Opublikowano

Kolejny serwer teodora czyli gowno ;) zreszta czego sie spodziewac po czlowieku ktory ma 13 czy 14 lat hmm/.. to nie jest robota dla ciebie bedzie powtorka z Sathira ?...

Lecz zycze powodzenia zobaczymy co z tego bedzie ;)

Odpowiem Ci jedno "Vertia". Tak, to Twój zajebisty nie wypał. :|

Co do Sathira, nie byłem tam Technikiem, tylko clientmasterem.

Pliki wykonał Jakub(kto wie ten wie).

Co do mojego wieku, to chyba nie wiesz z kim rozmawiasz.

Tak samo jakbym jechał po Twoich okularkach(?). :|

Pozdrawiam, zastanów się co piszesz i do kogo to piszesz.

Co do tej roboty, to moim zdaniem nie powinieneś mieć dostępu do internetu.

"Kozak w necie, pizda w świecie." - niestety tak to w tym przypadku wygląda.

Dobra, cześć Kamilu, przemyśl to co piszesz.

Opublikowano

Pliki wykonała ta osoba co mówisz, co nie zmienia faktu, że mimo ich starań daliście ciała. Przynajmniej jesteście bogatsi o doświadczenie ;)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...