Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z klatkowaniem gier

Fontress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kiku dni mam problem z klatkowaniem gier. W league of legends mam po 20-30 fps. Około miesiąc temu miałem formata, i gry działały dobrze aż do teraz. Próbowałem z game boosterem, ale nie to nie pomogło.

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz

Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)

Karta pamięći: NVIDIA GeForce 8600 GTS

Memory: 2046MB RAM

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Opublikowano

Podczas gry masz wszystko wyłączone ? nie instalują się jakieś aktualizacje ? itp. ?

Opublikowano

Witam. Od kiku dni mam problem z klatkowaniem gier. W league of legends mam po 20-30 fps. Około miesiąc temu miałem formata, i gry działały dobrze aż do teraz. Próbowałem z game boosterem, ale nie to nie pomogło.

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz

Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)

Karta pamięći: NVIDIA GeForce 8600 GTS

Memory: 2046MB RAM

DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

Podczas gry masz wszystko wyłączone ? nie instalują się jakieś aktualizacje ? itp. ?

Tak, wszystko mam wyłączone. Próbowałem też ustawiać piorytet w procesach podczas gry lecz to też nic nie dało.

Myślałem też, że to wina słabego sprzętu ale nie wiem czy to od tego

Opublikowano

Ja młame coś takie raz przez kilka dni i nagle problem sam, zniknął.

"Brotherhood of metal"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...