Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nadal sądzicie że nie ma elohell ?

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cait na topie to jeden z kilku adc ktory może iść na tą linię, na nidalee nie jest zła.

Poza tym jesteś zedem 5/5 czyli troszkę golda oddałeś dla Cho który to wykorzystał.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Cait na topie to jeden z kilku adc ktory może iść na tą linię, na nidalee nie jest zła.

Poza tym jesteś zedem 5/5 czyli troszkę golda oddałeś dla Cho który to wykorzystał.

mozna isc adc caitlyn ale kiedy sie ja ogarnia,a nie idzie first time "dla trollu"

tak wiem ze oddalem mu kille ale ciezko sie gralo na tak nafeedowanych przeciwnikow

baner.png

Opublikowano

Bo nie ma ? To, ze wydaje ci sie, ze jestes prosem to oznaka slabosci. Jestes slaby I obwiniasz innych. Proste jak konstrukcja cepa

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie patrz na to gdzie kto jaką postacią idzie bo wszystko da się wygrać. Ja dzisiaj wygrałem gdy u mnie w jungli była AP annie :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Usunęło całego poprzedniego posta:

Dzisiaj na koncie kolegi(bodajże silver I/II) miałem gierkę 2v5 - Vayne dc 7 min, support afk bo ktoś przecież wyszedł z gry i na 100% nie wróci jungler bo 2 innych afkuje i gra jest przegrana a.k.a. FF@20. Teraz powiedz mi, czy taką grę da się wygrać? Raczej nie więc nie pierdol, że każdą się da bo zwyczajnie się nie da.

Nie patrz na to gdzie kto jaką postacią idzie bo wszystko da się wygrać. Ja dzisiaj wygrałem gdy u mnie w jungli była AP annie :D.

Wracając do tematu, większość gier jest 5v5 i takie gry w przedziale bronze-gold są po prostu banalne i jeżeli nie możesz wygrywać tych 50%+ gier jesteś po prostu w lidze w której powinieneś być.

#Edit te formatowanie na mpc jest straszne o-o.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

UncleSammy pisałem to, że wszystko da się wygrać w kontekście tego gdzie kto idzie, a nie o afkerach czy innych.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli uważasz że dobrze grasz łam zasady czyli wciskaj się na linie zabijaj itd :> i carruj.

Chłopie ja zagrałem mało rankedów bo mi się nie chciało :D i większość kończyłem z statami np. 10/1 itp.. cały mój team feed :> w większości win,

Polecam Riven,Zed też w miarę, Hecarim jungla.

GA kupuj GA niby każde piszę że lepsze inne ale ten UP dużo daje tym bardziej że na tym elo dużo nie ogarów :) a taką riven robisz combo zabiją cię wstajesz szybki stun i mordujesz, oczywiście musisz ją ogarniać;p.

Musisz wykorzystać że w enemy też są nooby.

Ja tylko raz trafiłem na ogar team tak to praktycznie ciągle ja carruje.

Jayce też dobry ale to już inna bajka.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...