Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kapłan +30

boxer010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam pytanie do graczy co grają kapłanem, czy jest on dobry na 30-60 lv w dominacjach pvp itp, oraz czy da sie nim bez probmemu wykonywac wszystkie misje nie wymagające druzyny?

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Wg mnie spokojnie wszystkie misje poza raidami da rade zrobić solo bez problemów ponieważ jego skille zadają ogromny dmg całe chmary przeciwników możesz nimi pokonać (sama gram kapłanką zrobioną pod DD) i ludzie sobię chwalą moją rolę ^^

alishia.jpg

Opublikowano

ok dzieki wielkie , mogła bys mi tylko jeszcze powiedziec jaka rasa pod kapłanke najlepsza, oraz jakie bony najwazniejsze?

Kapłan może z początku jest słabą klasą natomiast na pozniejszych jest już bardzi dobrą, jeśki chodzi o klasę to krasnolud dla kapłana jest właściwym wyborem.

Opublikowano

Na kapłana zawsze jest zapotrzebowanie. Co prawda jest to klasa lecząca, ale do pvp też się nada. Sam gram kapłanem i dopiero na 54 miałem problem, ale to z misjami, gdzie występowały mini-bossy.

Kapłan może z początku jest słabą klasą natomiast na pozniejszych jest już bardzi dobrą, jeśki chodzi o klasę to krasnolud dla kapłana jest właściwym wyborem.

Najlepszym wyborem zawsze będzie pół-elf. Ale co prawda AS rozkładają się tak, że pasują jeszcze do krasnala, człowieka i niekiedy do elfa.

@edycja

Co do bonów: ozdrowienie, moc, obrona. Te 3 są najważniejsze, ale możesz też pokusić się o krytyka.

Opublikowano

ok spoko, zrobilem go pogralem nim do 20 lv, ale sie rozczarowałem, bo ma bardzo niskie dmg w porownaniu do łotra, czy na wyzszym lv będzie juz lepszy, czy ciagle taki słaby? ;p

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

ok spoko, zrobilem go pogralem nim do 20 lv, ale sie rozczarowałem, bo ma bardzo niskie dmg w porownaniu do łotra, czy na wyzszym lv będzie juz lepszy, czy ciagle taki słaby? ;p

Kleryk nie będzie zadawał dmg takiego jak łotr. To jest niemożliwe. :P Kapłan zawsze będzie klasą do leczenia lub nakładania niektórych debuffów w postaci osłabienia etc.. :P Reasumując, klasy nastawione na dmg to mag i łotr, z kolei hybrydą jest specjalista, a kapłan ze strażnikiem nie będą zachwycać dmg.

Opublikowano

Kleryk nie będzie zadawał dmg takiego jak łotr. To jest niemożliwe. :P Kapłan zawsze będzie klasą do leczenia lub nakładania niektórych debuffów w postaci osłabienia etc.. :P Reasumując, klasy nastawione na dmg to mag i łotr, z kolei hybrydą jest specjalista, a kapłan ze strażnikiem nie będą zachwycać dmg.

Lecz łańcuchy, onieśmieniające światło?, słoneczny wybuch i płomienny cios z połączeniem towarzysza maga daje piękne rezultaty (całe armie padają ^^).... (później słoneczny wybuch albo na słowo leczenia lub Płomień mistrza kuźni)

@sry za tłumaczenie blędne skill'i lecz gram an ang wiersji D:

alishia.jpg

Opublikowano

Lecz łańcuchy, onieśmieniające światło?, słoneczny wybuch i płomienny cios z połączeniem towarzysza maga daje piękne rezultaty (całe armie padają ^^).... (później słoneczny wybuch albo na słowo leczenia lub Płomień mistrza kuźni)

@sry za tłumaczenie blędne skill'i lecz gram an ang wiersji D:

Owszem, kapłan ma dobre kombo, ale i tak nie dorówna łotrowi czy magowi. Popatrz na miejsca w "rankingu" na instancji. Te klasy zawsze są wysoko nad kapłanem :)

Opublikowano

Mam 60 poziom Klerykiem i wierz lub nie rozwalisz kazdego na pvp a teraz skille ci podam jakies są pod kapłana : ) maxuj i walcz na pvp tylko z Sun strike,słowo leczące,astralna tarcza Pod pve to słowo leczace sun strike bastion zdrowia jesli chodzi o moce ultimate to pod pvp młot,swięta ziemia, pve ten taki wybuch nie wiem jak sie nazywa i swieta ziemia

jesli masz pytania czy cos pisz na priv mam 10x krotnie wiekszy dmg niz łotr dzieki temu ze mam wymaxowane wszystko w moc moj heal leczy do pełna a spelle obszarowe miazdzą krytycznymi obrazeniami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...