Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w opisie po wpisaniu acc ( acc mam w zwykłych znakach nie ruskich) i wcisne enter jest lag refresh pulpitu i client znika . Proszę o pomoc

Admin Cienia
Opublikowano

Dlatego że tego nie zrobisz w zwykłych znakach, musi być ruski.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

jeśli zrobiłem konto np : login marian pw: kilogramkupy w polskich znakach to musze zrobić nowe konto z ruskimi szlaczkami czy wpisac to w ruskich znakach ?

Opublikowano

jeśli zrobiłem konto np : login marian pw: kilogramkupy w polskich znakach to musze zrobić nowe konto z ruskimi szlaczkami czy wpisac to w ruskich znakach ?

Ja mam normalne i wszystko ladnie smiga.Zobacz moze masz za bardzo obciazony komputer?Najlepiej sprawdz w procesach czy cos nie zabiera ci za duzo pamieci.

Opublikowano

з компем всзысрко ока хД heh em no z kompem wszystko oka :D ale słuchaj nie wiem czy wpisywać login i chasło w polskich znakach bo jak napisze w polskich to client sie wylacza a jak naposze z klawiatrury po rusku tak jak mam pasy po polsku bo mam fonetyczna to pisze po rusku ze błędny login albo pw

a wy w jakich znakach macie acc ? bo jak ja chce zrobić w ruskich to pisze komunikat ze nieprawidłowe znaki są w nazwie xD a to ruskie znaki ;D

Admin Cienia
Opublikowano

Hasło i login są w polskich znakach można powiedzieć. Nie mam pojęcia dlaczego może ci się tak dziać. :/

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

kiedyś tak mi sie dzialo jak np miałem starego testosterona albo coś od bota ale to na isro ;D zwołajcie narade :D macie twardy orzech do zgryzienia ja coś pokombinuję ;d

TEMAT PROSZĘ ZAMKNĄĆ PROBLEM ROZWIĄZANY REINSTALEM ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...