Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to popieralem niby, skanowałem nic nie wykrylo chcialem przetestowac nie zialalo i susunalem co o tym myslicie? Strace konto? Na Youtube ma bardzo duzo lajkow.

Opublikowano

Oh IP i RP generator, jak słodko! Już pobieram i kupie sobie wszystkie skiny i postacie no i runy!

MUSK ON KEJLOGER.

@up słyszałeś o czymś takim jak FUD Keylogger?

Opublikowano

Ja to popieralem niby, skanowałem nic nie wykrylo chcialem przetestowac nie zialalo i susunalem co o tym myslicie? Strace konto? Na Youtube ma bardzo duzo lajkow.

Cóż, wróżką nie jestem, ale szanse na stratę konta są. To jest na 100% fake, nie istnieje takie coś jak RP generator ani dmg hack w lolu. "Zwyczajnym" wirusem to raczej nie jest, wszystko wskazuje na keyloggera, a skoro pobrałeś to już problem może być. A co do lajków na YT to nic one nie dają, równie dobrze autor mógł kogoś po prostu poprosić o lajki etc.

Samo usunięcie nic nie załatwi (no chyba że autor strony nic "poważniejszego" do dl nie wrzucił), najlepiej powinieneś teraz:

1. Sprawdzić czy masz keyloggera na kompie (był nawet na mpc tutek jak to wykryć bodajże, musiałbyś poszukać).

2. Jeśli jest to pozbyć się go, obojętnie w jaki sposób ale powinieneś się go pozbyć nawet jeśli nic się nie stało, taki syf może zaszkodzić również w przyszłości.

3. Zapisz sobie wszystkie znane ci dane i informacje o koncie, które mogłyby być przydatne w odzyskiwaniu konta przy supporcie. Ostrożności nigdy za wiele.

Opublikowano

Sprawdz przez cmd czy nie podpiol sie keylogger , w innym przypadku jesli wejdziesz na konto przy keyloggerze prawdopodobnie stracisz konto . / Dane zostana wyslane do autora tego cheata ktory ci to wyslal

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Jeszcze pytanie. Skorzystalem z poranika i niby jest keyloger ale w niektorych kodow PID nie ma w menadzerze zadan? Co poradzicie?

Opublikowano

a jaki to proces ? jeżeli nie jest to system, tylko twoja nazwa komputera to usuń to.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...