Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak mieć lepszego towarzysza?

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być wprowadzona możliwość podniesienia rangi towarzyszowi ;) <jak się mylę to poprawić>

A companions rank can be upgraded by one rank (White--> Green--> Blue--> Purple) with the purchase of a companion training tome. The training tomes are not yet available for purchase in the game, but will be added at a later date.

• White quality pets have a max rank of 15
  • Green quality pets have a max rank of 20
  • Blue quality pets have a max rank of 25
  • Purple quality pets have a max rank of 30

Na Twoim miejscu bym poczekał.

Opublikowano

Ma być wprowadzona możliwość podniesienia rangi towarzyszowi ;) <jak się mylę to poprawić>

Na Twoim miejscu bym poczekał.

Towarzysze dzielą się na zwykłych 15level, 20 tych mocniejszych 25 rzadkich i 30 level epickich towarzyszy. I z każdej z tej grup podnosi się level do której należy.

Opublikowano

Towarzysze dzielą się na zwykłych 15level, 20 tych mocniejszych 25 rzadkich i 30 level epickich towarzyszy. I z każdej z tej grup podnosi się level do której należy.

Jezu... Chłopie, i Ty jesteś kid modem? Nie rozumiesz tego cytatu? Aktualnie nie możesz wyexpić zwykłego towarzysza(biała ramka), ponieważ jego limit to 15 poziom. Ale mają zostać wprowadzone "karty treningu", które pozwolą Ci wexpić tego zwykłego towarzysza aż na epickiego. Tak jak to z koniem możesz zrobić... I to samo napisałem w poście, na który tak twórczo odpowiedziałeś.

Opublikowano

Jezu... Chłopie, i Ty jesteś kid modem? Nie rozumiesz tego cytatu? Aktualnie nie możesz wyexpić zwykłego towarzysza(biała ramka), ponieważ jego limit to 15 poziom. Ale mają zostać wprowadzone "karty treningu", które pozwolą Ci wexpić tego zwykłego towarzysza aż na epickiego. Tak jak to z koniem możesz zrobić... I to samo napisałem w poście, na który tak twórczo odpowiedziałeś.

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale wydaję mi się że to kolega miał racje :) Podstawowi towarzysze (biała ramka) np. pies, żołdak, kleryk mogą maksymalnie osiągnąć poziom 15. Później zaczynają się rzadkie np. dzik które można wyexpić do 20 poziomu. Następnie niezwykłe jak: pies szkielet, kot i ich maksymalny lvl to 25. Na koniec najlepsi towarzysze czyli epiccy np. Archon ognia, pantera a ich max lvl to 30. Pozdrawiam :)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale wydaję mi się że to kolega miał racje :) Podstawowi towarzysze (biała ramka) np. pies, żołdak, kleryk mogą maksymalnie osiągnąć poziom 15. Później zaczynają się rzadkie np. dzik które można wyexpić do 20 poziomu. Następnie niezwykłe jak: pies szkielet, kot i ich maksymalny lvl to 25. Na koniec najlepsi towarzysze czyli epiccy np. Archon ognia, pantera a ich max lvl to 30. Pozdrawiam :)

Niestety nie rozumiesz. Ma być przedmiot, który pozwoli Ci zwykłego towarzysza przemienić na wyższego rangą. Tak trudno to wyczytać i zrozumieć? :P

mają zostać wprowadzone "karty treningu", które pozwolą Ci wexpić tego zwykłego towarzysza aż na epickiego

Czyli Twój kapłan, którego aktualnie poziom wynosi 15, będzie mógł mieć nawet 30 poziom. Tak jak w przypadku wymienionej przez Ciebie pantery. No prościej się już chyba nie da wytłumaczyć. ;d To wszystko jest w cytacie, który zamieściłem w 1 moim poście tego tematu.

@edycja

Tak samo z koniem możesz zrobić i zwiększyć jego prędkość.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że w tej chwili wygląda to tak jak ja opisałem, więc póki nie wprowadzą tego co omówiłeś, to autor tematu nie ma innego wyboru jak kupić lepszego towarzysza :)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że w tej chwili wygląda to tak jak ja opisałem, więc póki nie wprowadzą tego co omówiłeś, to autor tematu nie ma innego wyboru jak kupić lepszego towarzysza :)

Ja tez o tym pisałem. ;) Ponownie odsyłam do 1 mojego postu w tym temacie. Chyba że angielskiego nie znacie to wybaczam. Ale swoją drogą, nie opłaca się wydawać złota i AD na towarzyszy. W pierwszej kolejności na epickie eq. I ewentualnie jak ktoś chce lepszego to za chwałę. - Tańczące Ostrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...