Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Foldery.

Ready™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tylko Windows. Proponuję uruchomić komputer w trybie awaryjnym i na pewno się usunie lub spróbować usunąć przez wiersz poleceń.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To tylko Windows. Proponuję uruchomić komputer w trybie awaryjnym i na pewno się usunie lub spróbować usunąć przez wiersz poleceń.

A jak w wierszu polecanym ?

Pobierz sobie ERD Exlporer od pana robema http://www.mpcforum.pl/topic/456648-erd-explorer/ i tym go usuń.

Wykryło mi key-a i trojana ;) Dzieki za virusy..

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

@up

Człeku tam jest wyraźnie napisane: "gwarantuję że nie ma żadnych z wymienionych wirusów, a ostrzeżenia są tylko błędnym rozpoznawaniem bibliotek jako wirusa."

czytaj ze zrozumieniem. Wyłącz antywira.

graphic.png

Opublikowano

Jak już ci pisałem uruchom system w trybie awaryjnym i po sprawie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jak już ci pisałem uruchom system w trybie awaryjnym i po sprawie.

@UP unlocker nie działa próbowałem..

Tak.

Ale nic sie nie udało ;x

... a co z tym programem od robema działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...